Els Premi Sambori tornen a premiar Pego

A l’alumnat de 3 i 5 anys d’infantil del CEIP Rosalia Bondia i a l’alumnat de 4 anys d’infantil del CEIP Ambra. El proper divendres 28 de març es lliuren els Premis Sambori, a les 19.30h., al CEIP Santíssim Crist de Gata de Gorgos. A les 21.30h., tindrà lloc la presentació de la Trobada 2014 a la Marina Alta.
La tradició literària a Pego ve de llarg. El dia mundial de la poesia van comprovar que no són pocs els poetes i poetesses que hi alberga el municipi. Tampoc són pocs els escriptors i escriptores. Però no és d’estranyar si mirem com, any rere any, els Premi Sambori premien l’alumnat pegolí amb els seus guardons.

Enguany les històries dels més menuts han tornat a convèncer el jurat del XVI concurs de literatura en valencià. Un jurat comarcal que, en l’apartat d’Educació Infantil d’Aula, només pot seleccionar un treball dels presentats, com són els tres casos que ens ocupen, els de l’alumnat de 3 i 5 anys d’infantil del CEIP Rosalia Bondia i a l’alumnat de 4 anys d’infantil del CEIP Ambra.
Els participants han pogut utilitzar un màxim de 10 cartolines o fulls amb una grandària màxima de 50 x 65 cm. En la categoria d’Educació Infantil d’Aula es valora la intervenció de l’alumnat, tant en el text com en les il•lustracions i presentació final del treball.

Els premis en les modalitats col•lectives (d’Infantil i Necessitats Educatives Especials) consistiran en material per a l’aula.

Els Premi Sambori s’organitzen des de fa 16 anys per tal de promoure i difondre l’ús literari del valencià dins l’àmbit escolar.
El proper divendres 28 de març es lliuraran els Premis Sambori a la Marina Alta. El lliurament està previst a les 19.30h., al CEIP Santíssim Crist de Gata de Gorgos. A les 21.30h., tindrà lloc la presentació de la Trobada 2014 a la Marina Alta que enguany arriba a la seua XXIX edició i que se celebra el 5 d’abril a Gata de Gorgos.
950 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!