Compromís per Pego reivindica la lluita contra les violències masclistes amb una campanya de frases de com deurien ser les noves relacions entre gèneres

Escampades pel poble hui, 25 de novembre, es poden llegir frases com «el meu mòbil és meu», «no sóc la princesa que dorm, sinó que lluite amb dracs» o «Vestisc com vull, no com tu em digues» per a visibilitzar el nou enfocament de la relació entre gèneres, una campanya que ha dut a terme la formació Compromís per Pego per a «sacsejar les consciències per acabar amb el terrorisme masclista i crear una societat més igualitària entre homes i dones».

p_20161125_084747Des d’este matí escampats pel poble (es poden veure a la plaça del Mercat, a la de l’Ajuntament i a l’entrada dels col·legis i l’institut) s’hi troben uns paravents en què es proclama, entre d’altres, que les dones no som de ningú i amb el nostre cos fem el que volem, que ens volem vives i lliures, que nosaltres decidim quan entrem i eixim de casa i que controlar no és estimar. Fins a mitjan matí no ens hem assabentat que es tractava d’una campanya que dissenyada per a hui, 25 de novembre, per Compromís per Pego. Amb ella han volgut «reivindicar el 25N, dia de la lluita contra les violències masclistes».

La campanya, expliquen, va dirigida al públic en general, però especialment a la gent més joves, «el futur de nostra societat» perquè asseguren que «el final de la violència de gènere ha de vindre de la mà de les noves generacions i és en la consciència dels i de les més joves on este comença».

p_20161125_084733Els paravents murals recullen una sèrie de frases que mostren, segons afirmen des de Compromís per Pego, «el nou enfocament de la relació entre sexes», com són: “El meu mòbil és meu”, “No és no”, “Quedat amb qui somie amb tu i no amb qui et lleve els somnis”, “Papà, no li pegues a la mare”, “No sóc una princesa que dorm, sinó que lluite amb dracs”, “Vestisc com vull, no com tu em digues”, “No sóc la teua criada”, “Si et controla no és la teua mitjà taronja, és el teu espremedor”.

En cadascuna de les cares del paravent i finalitzant el missatge hi destaca el 016, el número d’atenció a la víctima de violència de gènere i el lema #niunamenys, perquè el que es pretén des de la formació valencianista és «sacsejar les consciències per acabar amb el terrorisme masclista i crear una societat més igualitària entre homes i dones».

 

2375 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!