Compartim Comarca reunirà el 4 de juny a empresaris, alcaldes i professionals a Teulada

Serà la segona jornada d’aquestes característiques organitzada, de nou, pels Rotary Club de la comarca, en este cas el de Xàbia, Dénia, Benissa-Teulada i Calp. Amb el lema de la trobada ‘El futur de la comarca entre tots’ es vol donar part de la finalitat de la jornada, reincidir i ampliar l’objectiu d’una millor coordinació de tots els agents socials i econòmics de la Marina Alta.
Ja hi ha data per a què se celebre la II Jornada Compartim Comarca. Este cap de setmana es reunien a Teulada-Moraira els organitzadors, ponents i coordinadors de les meses per a ultimar este acte que es durà a terme el 4 de juny en l’edifici Espai La Senieta de Teulada. La jornada està organitzada pel Club Rotary de Xàbia junt amb els de Dénia, Benissa-Teulada i Calp. La finalitat de la II Jornada Compartim Comarca és reincidir i ampliar l’objectiu d’una millor coordinació de tots els agents socials i econòmics de la Marina Alta.

La trobada, que portarà com a lema ‘El futur de la comarca entre tots’, reunirà destacats empresaris, alcaldes dels municipis, professionals i intel•lectuals interessats en el desenvolupament de la comarca amb la finalitat de continuar contribuint en la millora de l’articulació social i econòmica de totes les localitats de la Marina Alta en benefici de tots els habitants, residents temporals i turistes.

En la reunió, celebrada a Teulada-Moraira es va ultimar la conformació de les meses de treball que integraran la nova cita comarcal. En la primera conferència de Compartim Comarca, organitzada l’any 2008, es va acordar la creació de la Xarxa d´Alcaldes de la Marina Alta, que s’han reunit assíduament des de llavors. I que ha treballat conjuntament, entre d’altres qüestions, per a demanar fermament davant les administracions competents, l’execució del tren que hauria d’unir Gandia amb Dénia. Reivindicació, que en principi, està contemplada en el Pla de Rodalies que se signava el passat 20 de març, entre el Ministeri de Foment i la Generalitat Valenciana.


550 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!