Comencen les obres de rectificació de defectes de l’aparcament soterrat

Estes han de corregir, sobretot, les voreres, a les que l’empresa no va aplicar un producte necessari perquè el material es fixe i el seu deteriorament és evident. Així mateix s’haurà de delimitar la zona de parc infantil i els arbres, entre d’altres rectificacions.
Este matí, el veïnat de la Plaça Antic Regne de València ha tingut com a despertador el taladre de les excavadores sobre el terra ferm. I és que hui han començat les obres de rectificació dels defectes que s’havien comés en la construcció de l’aparcament soterrat.
El passat 13 de desembre de 2012 se signava l’acta de recepció de les obres de l’aparcament de la Plaça de l’Antic Regne de València. Se signava, però, amb el compromís de l’empresa, Antalsis, de modificar alguns defectes de finalització d’obra. El més rellevant, explicava el regidor d’Urbanisme, José Maria Ferrer, durant el plenari ordinari de desembre, el referent a les voreres. L’empresa no va aplicar el producte que fixa el material el que ha provocat que este es deteriore amb facilitat.

Des de l’oficina tècnica es detalla que “s’observa que el formigó imprés presenta un estat de diferent tonalitat, amb desgast de la capa superficial i estampat de la vorera amb distinta pressió de marcatge pel que haurà d’executar-se novament. S’haurà de compactar el terreny de voreres laterals i de fons, de manera que el formigó imprés a executar estiga assentat sobre base ferma. S’haurà de col·locar laca protectora sobre formigó imprés.”
Altres defectes detectats i que s’hauran de rectificar són, segons es detalla des de l’Oficina Tècnica d’Urbanisme de l’Ajuntament de Pego, l’asfalt, que “es troba clavillat i amb una aparença completament deficitària per a tractar-se de material acabat d’aplicar. Es planteja la solució d’aplicar una capa d’asfalt de 5 cm. sobre l’existent amb la finalitat de no eliminar l’actual amb el deteriorament que causaria tot açò sobre la impermeabilitzant”. A més Antalsis repararà els desperfectes ocasionats durant les obres a l’Avinguda d’Alacant, inclós el clavill aparegtu durant l’obra i la rematada de l’embornal situat enfront del bar. L’empresa encarregada de les obres també haurà de col·locar un tub rígid en els banys del soterrani, que ara està xafat. Haurà de rectificar alguns problemes detectats en algunes de les gomes del reg a goteig dels maceters, que hauran de reubicar. Així mateix, Antalsis haurà de resoldre la vorera que rodeja el parc infantil perquè esta no es trenque amb facilitat pel pas dels vianants, entre d’altres defectes detectats.

En principi estes obres de reparació estava previst que començaren el 2 de gener, però es va decidir retardar-les fins que passaren Reis. Dimarts van tallar en la radial les voreres que s’han de rectificar. Des d’este matí dos màquines excavadores estan picant el ferm corresponent a les voreres per rectificar-les.634 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!