Es crea a Facebook el grup ‘Pegolí… què fas tu per ahí’?

Una iniciativa que pretén posar en contacte els pegolins i les pegolines “escampats pel món”. Un altre dels objectius d’esta iniciativa és “quedar per fer un sopar d’expatriats”. El grup es va crear el passat 3 de gener i, de moment compta amb 27 membres.
Els pegolins i les pegolines tenen fama d’estar a tots els llocs. Comence esta notícia amb una anècdota personal. Una amiga d’Euskadi un dia em contà que s’havia trobat a Moscou amb unes persones de Pego, que a més, em coneixien. I és que als de Pego els agrada viatjar. No obstant, esta notícia no parla d’aquelles persones de Pego que viatge per tot el món per plaer, sinó d’aquelles que, per qüestions diverses, viuen en molt distintes parts del món. Per a posar-les en contacte ha nascut a Facebook el grup ‘Pegolí… què fas tu per ahí?’.

‘Pegolí… què fas tu per ahí?’ el va crear José Carlos Sendra, el passat 3 de gener de 2013, amb el naixement del nou any. José Carlos viu a Alcobendas (Madrid) i amb esta iniciativa, segons ressa la descripció del grup, pretén congregar “els pegolins escampats pel món” perquè facen el que vulguen, “pujar fotos dels llocs on esteu o cagar-vos en la mare que va parir els natius amb els qui conviviu”. No obstant això, “l’objectiu prioritari del grup és quedar per fer un sopar d’expatriats. Ací podem discutir, com i quan ho fem”.

De moment, el grup ‘Pegolí… què fas tu per ahí?’ compta amb 27 membres. Alguns d’ells, com Pau Folqués ja ha afegit una proposta per ubicar els pegolins que s’hi vagen afegint al grup de facebook, dissenyar “un mapa mundial on senyalem cadascun on viu”. Ell viu al Panamà. Altres com Susana ha penjat la foto d’un cotxe en què a la matrícula es pot llegir: “California. DE PEGO”. Ella viu a Los Angeles.

https://www.facebook.com/home.php#!/groups/265387103590221/
625 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!