Comencen les obres al carrer de l’Om


A Pego s’han iniciat aquesta setmana els treballs a la via principal del Pla de Serveis, el carrer Ramon i Cajal. A més a més, també s’està enllosant la resta de carrers. Les obres duraran un mes i no podran passar vehicles durant eixe temps. Des de la Regidoria d’Obres i Serveis, que dirigeix el popular Jose Pascual Garcia s’aconsella als conductors que vulguen accedir al centre del poble o al Pla de la Font que ho facen des de la avinguda del “Matadero” i a través del PAI Verdales.

Des de la regidoria han demanat paciència ja que Les obres també provocaran molèsties als veïns de la zona que tenen cotxeres i al comerç. No obstant, Pascual va indicar que els treballs milloraran la zona i per tant la qualitat de vida dels veïns en el futur.

Esta es la segon fase de les obres i esta treballant-se per a que espiguen les obres acabades a Setmana Santa i mantinguen les processons el mateix recorregut.

Per altra banda, les obres de les rotondes d’Oliva ja estan pràcticament acabades i sols falta posar els arbres i la senyalització. Des de l’ajuntament es treballa ara per a dotar de llum al sector. Estos treballs també dotaran d’energia a la piscina coberta que en pocs mesos podria obrir les seues portes.


299 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!