Comencen els treballs de re-asfaltat de diferents avingudes i carrers de Pego

Una iniciativa que s’emmarca dins del programa ‘Avancem’ de l’Ajuntament de Pego, centrat en la realització d’obres de millora en el municipi. Hui s’ha posat en marxa una de les actuacions, la del re-asfaltat de tres vies de notòria importància per a la circulació com són les avingudes Alcalde Aquilino Barrachina i Alcalde Fernando Alemany, i el passeig Miguel Samper Peiró.

Els treballs de pavimentació els portarà a terme l’empresa Pavasal i tenen un cost de 115.360 euros, un import que està finançat a través d’una subvenció del programa ‘+ Cerca’ de la Diputació d’Alacant. El temps previst per a l’execució d’aquests treballs és de quatre dies. La regidora d’Urbanisme, Laura Castellà, assenyala que aquesta intervenció és “important perquè es tracta de vies per on passa la circumval·lació, per la qual cosa és constant el trànsit de cotxes i vehicles de gran pes, camions, furgonetes, etc”.

Segons ha informat l’Ajuntament de Pego, aquesta no és l’única actuació que es realitzarà durant les pròximes setmanes. El pròxim 26 de gener està previst l’inici d’altres obres de re asfaltat dels carrers Carmel Giner, Sant Rafel, La Pau, Sant Carles i l’avinguda Joan Carles I Rei. En aquest cas, les obres seran finançades íntegrament per l’Ajuntament de Pego, que invertirà en elles un total de 150.000 euros.
380 Visites
Hola!!