Ciutadans de Pego (independents) recull aliments per al banc d’aliments

També estan oberts a rebre joguets que després lliuraran a l’associació ALMA. Durant tota la setmana, de 17 a 20h., es podrà donar a la seu del grup independent, al carrer Mar en l’encreuament amb el carrer Filipines (antic Trinquet).
Estes són dates de companyonia, de regals, de dinars i sopars d’empresa, de menjars familiars, de retrobades i també són dates de solidaritat. A este últim tren s’ha pujat la formació independent Ciutadans de Pego. Curiosament ho va decidir en el sopar de partit de Nadal. Explicava Carmelo Ortolà que la idea va nàixer de “simpatitzants” de la formació. Van suggerir que seria bo “ajudar, dins les nostres possibilitats”, la gent que no podrà gaudir d’eixos dinars o sopars.

Així, durant tota esta setmana, fins dissabte 20 de desembre, de 17 a 20h., hi haurà algú a la seu dels independents Ciutadans de Pego, situada al carrer Mar, en l’encreuament amb el carrer Filipines. Recolliran tant aliments per al banc d’aliments municipal com joguets per a la recol•lecta que està duent a terme ALMA.

Comentava Carmelo Ortolà, president de Ciutadans de Pego, que des del banc d’aliments els havien suggerit la recollida de dolços i aliments característics d’estes dates de Nadal. Serà el dissabte quan entreguen el que hagen recollit durant la setmana al banc d’aliments.

Ortolà agraïa públicament la iniciativa a la gent que la va exposar i indicava que es tracta de “recolzar la gran tasca que està fent molta gent particular en el banc d’aliments” i “fer les festes nadalenques siguen més dolces […] per a les persones estan passant-ho malament”.

969 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!