El PSPV denuncia que Marina Salut no ha presentat el Pla d’Inversions per als propers 5 anys

El regidor i diputat Jordi Serra lamenta els silencis i la complicitat del PP davant d’un altre incompliment més del contracte amb l’empresa que fa negoci amb la sanitat a la Marina Alta.
El regidor i diputat socialista en les Corts valencianes, Jordi Serra, ha desvelat que l’empresa concessionària de la sanitat en la Marina Alta encara no ha presentat el Pla Quinquennal d’inversions a la Conselleria de Sanitat, tal com reflectix la resposta a la sol•licitud de documentació presentada pel Grup Parlamentari Socialista sobre este pla.Segons ha explicat Serra, “este Pla Quinquennal d’inversions ha d’arreplegar entre altres aspectes la planificació de la construcció del segon centre de Salut de Dénia i el nou ambulatori de Pedreguer, entre altres infraestructures que han d’anar a càrrec de l’empresa concessionària”.

A pocs dies que finalitze l’any, torna a aflorar el continu degoteig d’incompliments contractuals de l’empresa concessionària, en la que diversos Ajuntaments que representen al 70% de la població, entre ells, Dénia, han sol•licitat al Consell de la Generalitat que li rescindisca el contracte.

Serra ha recordat que “un dels principals compromisos dels Socialistes Valencians, liderats per Ximo Puig, és rescindir el contracte a l’empresa concessionària, degut principalment als innumerables incompliments contractuals: derivació de pacients a l’hospital de la Pedrera, l’absència d’una unitat de salut mental infantil, llistes d’espera, falta d’execució d’infraestructures, etc”.

Per este motiu, els socialistes de la Marina Alta van recolzar, des de la defensa del sistema públic, la concentració organitzada per la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública en la Marina Alta el passat divendres. A esta concentració va acudir l’alcalde de Pego, Enrique Moll.
629 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!