El pegolí Josep Nadal ja és candidat a les primàries de Compromís per la circumscripció d’Alacant

Nadal ha aconseguit els avals necessaris per continuar en la carrera de les primàries de Compromís per encapçalar la llista per la circumscripció d’Alacant. Diumenge 21, a les 12h., durà a terme l’acte central de campanya al teatre municipal de Pego acompanyat dels també candidats Fran Ferri, per la província de València i Vicent Marzà, per la província de Castelló. També hi participarà la regidora a l’Ajuntament de Pego, Conxa del Ruste.
El passat mes de novembre coneixíem que el pegolí Josep Nadal, actualment regidor a l’Ajuntament de Pego per Compromís, feia una passa endavant i es presentava com a precandidat a les primàries de la formació per a encapçalar la llista per la circumscripció d’Alacant. Hui confirmem que Josep Nadal és candidat després d’aconseguir els 55 avals necessaris per a continuar endavant amb el projecte. Este matí ens explicava que està “molt content perquè els companys hagen donat suport, sobretot veig que la gent de la Marina Alta i la Marina Baixa s’han bolcat i estic molt content per a tirar avant”.
En estos moments, el candidat pegolí a encapçalar la llista de Compromís per la província d’Alacant ressaltava que el procés de primàries és obert, el que vol dir que “pot votar qualsevol persona major de 16 anys […] de la província d’Alacant” i això és important perquè “pensem que Compromís ha d’aconseguir una alta fita de participació en estes eleccions perquè això farà que ens recolze més gent, que ens sentim més recolzats i que ens sentim més responsables de cara als nostres votants” i és per això que encoratjava “a la gent de Pego i de tota la Marina perquè s’inscriguen en la web de Compromís per participar a les primàries”.

Compromís per Pego, pensant en les persones que no naveguen tan fàcilment per Internet però que potser també vullguen participar en el procés de primàries, ha pensat en eixir demà dijous al mercat a ajudar-los a inscriure’s. Així mateix, també estaran a la seua seu dijous i divendres per a estes i altres qüestions. La seu està situada al carrer Sant Agustí, nº6, baix.

La votació de primàries per Internet es podrà realitzar des del 28 al 30 de gener de 2015. El dia 31 de gener hi haurà votació presencial.

Tot i que fins el 29 de desembre Compromís no farà pública la llista de candidats oficials a les primàries i començarà la campanya i debats electorals (s’han presentat 162 precandidats a tot el territori i hi ha fins el 28 de desembre per presentar avals), el cert és que Josep Nadal s’avança a este calendari i diumenge, 21 de desembre, ja sabent-se candidat, té programat realitzar el seu acte central de campanya al teatre municipal de Pego, a les 12 del migdia. Explicava que “l’acte bàsicament està pensat per a confrontar amb la gent les propostes més bàsiques que pensem que ha de prioritzar Compromís”. Detallava Nadal que es parlarà “en positiu”. També ressaltava que li agradaria que la gent participara “perquè tant important o més important que el que jo diga és el que diga la gent de cada comarca i cada poble”. Assegurava que “de cada poble m’he pogut emportar alguna impressió nova per a anar fent créixer l’arbre del canvi”.
Josep Nadal estarà acompanyat, en este acte per dos candidats més a les primàries de Compromís, Fran Ferri, per la província de València i Vicent Marzà, per la província de Castelló. A més, també comptarà amb la presència de la seua companya de files, la regidora Conxa del Ruste. Convidava el candidat pegolí a encapçalar la llista de Compromís per la circumscripció a tot el poble a “acompanyar-lo a l’acte perquè necessite que el meu poble em done suport real, perquè són unes primàries obertes on tot el món pot participar, perquè hi haja un diputat de Pego a les Corts valencianes”.938 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!