Circuit de la Marina

Detall de les curses del Circuit de la Marina 2009. Actuacions del cap de setmana dels atletes pegolins. Ja podeu consultar a la pàgina web de somesport.com per a assabentar-se de tot el que cal per a inscriure’s en les curses de la Marina Alta, les dates seran les següents: 25 abril Pedreguer, ja passat, 2 de maig Pego, 9 de maig El Verger, 16 de maig Teulada–Moraira, 23 de maig Xàbia, 30 de maig Gata de Gorgos, 6 de juny Ondara, 13 de juny Jesús Pobre i 20 de juny Benissa on es lliurarà el regal a tots el participants que hagen acabat 7 curses de les 9 de que consta el circuit.
Enguany el control en meta es farà mitjançant “un xip” al igual que es fa en les grans curses arreu de tot el món; però això te una contrapartida, la inscripció per a les 9 curses del circuit constarà 18 euros; però la inscripció sols per a la cursa de Pego costarà 3 euros. Els que participen el circuit en tornar el xip rebran 3 euros; però si es queden el xip el podran utilitzar a totes les curses que informatitze la firma Somesport.
En el circuit participaran des de la categoria de benjamins fins a veterans de més de 60 anys, en la cursa de Pego podran córrer els xiquets que es preparen en l’escola d’atletisme encara que siguen més menuts, Dorsal-19 els prepararà una cursa especial per a ells amb la corresponent copa per al guanyador.
Apart dels patrocinadors/col·laboradors locals de cada cursa, que a Pego tenim, Arenas Forna, Transports Catarro, Cafeteria Balbino, Taller de Pedra, IMA Agrícola i Viatges Ortolà, tenim un patrocinador per a tot el circuit que ens proporciona el regal que es dona al final de la darrera cursa: Maties Salva fàbrica de bosses de tota classe, empresa que ja és el tercer any que col·labora amb el circuit, a més a més d’una bossa en bandolera també es regalarà una tovallola a tots els inscrits.
Bé, doncs, el dissabte que ve a les 5 de la vesprada començarà la XXVII Volta a Peu a Pego 2009, encara esteu a temps d’inscriure’s consultant la pàgina web www.somesport.com i allí trobareu tot allò que us fa menester per a poder participar en la volta a peu al nostre poble, ja són més de 1400 els atletes inscrits, hi ha que formalitzar la inscripció per a poder córrer, no es deixarà córrer a ninguna persona que no estiga en llista i provista del corresponent xip. Per tant, si algú vol córrer i no ha pogut formalitza la inscripció… doncs, ho sentim; però les normes estan així, encara hi ha temps.

Os esperem a tothom el dissabte en les pistes d’atletisme del camp del Pujol.

Respecte als xiquets de l’Escola d’Atletisme Municipal tindran la seva cursa particular que tindrà la sortida només isquen els majors, serà a les 19:05 hores en la línia de meta situada en la pista d’atletisme.

Cap de Setmana
El dissabte passat va començar el XIII circuit de curses popular de La Marina Alta, en Pedreguer, més de 1800 participant comptant els majors i els més menuts. La cursa principal de 10 km. l’acabaren 1072 atletes dels 1200 inscrits.
Els resultats del pegolins foren: DORSAL-19 en el lloc 38 de la general Enrique Llambies Sendra amb un temps de 39 m. 03 s. en el lloc 40 Dario Ivars Descals amb 39 m. 06 s., Pascual Company Puig en el lloc 46 i 39 m. 12 s. en el lloc 66 Carme Sala Ferrer guanyadora absoluta de les categories de dones amb un temps de 40 m. 14 s. i també abans de lloc 100 entrà en meta Ferran Mas Siscar amb un temps de 41 m. 06 s. desprès amb temps diferent fins a quasi l’hora entraren en meta Fernando Vicens Pastor, Fernando Sendra Reig, Vicent Sendra Franqueza, Alberto Pons Soriano, Pascual Bolta Sastre, David Camps Sendra, Laura Pascual la setena de les dones sènior amb 46 m. 44 s., Juanjo Arbona Escrivà, Pascual sendra Franqueza, Carles Mengual Cots, Toni Server Millet, Vicednt Sala Gonzalez, Pepe Mengual Moll, Joan Frau Ferrer, Ramon Alemany sendra i Jpsé esplugues Banyuls.
Del Xe que Vaig es classificaren Joan Pons Lorente i Joan Sastre Sendra.
Com a independents o amb altres clubs participaren: Angel Sendra Garcia, Pascual Vicens Rodriguez, LLorens Pérez Mut, Paco Campoy Fuentes, Pepe Cambrils Siscar, Ximo Pastor Sastre i Joan Morera Dominguis i de l’Atzúvia tenim a Miguel Pérez Gomis, Pascual Vidal Server i Manolo Ortega Amador.
En quant a categories de xiquets participaren: aleví femení Mar Sala Oltra, benjamí femení Júlia Sendra Giner i Núria Company Faes i en benjamí masculí Pau Sendra Giner, Arnau Frau Garcia, Sergi Chamorro Tomás, Alex Vicens Pons i Ferran Sendra Sanchis.
En total hi ha uns 53 atletes pegolins, comptant totes les edats, inscrits en el circuit de la Marina Alta.
Homes en participaren 931, majors de 60 anys 33, dones en participaren 146, majors de 55 anys 9 i xiquets i xiquetes 271.
Però no acaba ací la participació pegolina en aquest cap de setmana, el diumenge pel matí es celebrà la 5ena mitja marató de Torrent de la que Carmen Sala és la guanyadora de l’edició de 2005 i que en aquesta de 2009 quedà la segona classifica darrere de Maxine Mcquinon de Dianium, Vicent Sala, Alberto Pons i José Pascual Sendra també participaren en la mitja de Torrent; com podeu veure hi ha gent que està forta i participa dues dies seguits.

Ferran Ferrando, Dorsal-19
http://dorsal-19.blogspot.com/
639 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!