Cases rurals i senderisme el més demandat a l’estand de Pego i les Valls de la Fira de Turisme de València

En aquesta IV edició la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana, s’ha superat en visitants i en negoci l’edició de l’any passat, segons l’estimació dels responsables a falta de confirmar les dades finals. Tot i això l’opinió de la regidora de turisme contradiu aquest aspecte i afirma que és “fluixeta la Fira de València”. Pego va arreplegar el dissabte el diploma que el distingeix com a “municipi turístic familiar”. Després dels bons resultats aconseguits en anys anteriors l’estand de Pego i Les Valls va tornar el cap de setmana passat a la Fira Internacional de Turisme de València. La IV edició que es va clausurar ahir de vesprada, ha superat l’anterior, tant en volum de visitants com en el negoci compromès, segons estimen els responsables de Fira València. La visió de la regidora de turisme de Pego al respecte, Pepa Sendra, però, és un tant diferent, ja que assegurava que “nosaltres hem superat les xifres de l’any passat, però en global està en tendència a la baixa” –en referència a la Fira de València. Sendra reconeix que en molts aspectes aquesta és una de les millors fires de tota Espanya, “però va ser lamentable el que només ompliren dos pavellons”.

Afegeix la regidora de turisme que la Fira de València “ha estat fluixeta” i la comparava amb la presència a Fitur. Així i tot reconeixia Pepa Sendra que l’estand de Pego ha estat situat a un bon lloc i això ha fet que es produïren molts contactes per a programa futures visites a Pego.

L’afluència de públic era comentada per la tècnic de turisme de Pego i Les Valls, Mari Nieves Mayor, a més donava a conèixer les preferències de la gent, majorment les famílies, les cases rurals i el senderisme, és el que ha estat, en aquesta ocasió el que més ha demandat la gent que ha passat per l’estand de Pego i Les Valls. Recorda Mayor que el dissabte es va fer l’entrega del diploma que atorga a Pego el títol de “municipi turístic familiar”, un esdeveniment que esperen, des de turisme, que “es note, a partir de l’estiu, el resultat”.

“Com aigua de maig”, així defineix la regidora de turisme el diploma de Pego com a “municipi turístic familiar” concedit per www.viajarenfamilia.net. Tot un repte perquè “ara ells ens posaran les bases per mantenir el certificat” però assegura Sendra, “valdrà la pena tot l’esforç que faça falta per mantenir-se amb eixe certificat”.

Pego, porta d’entrada a les Valls ofereix, des de la Tourist Info diferents itineraris per a descobrir, no només el propi municipi sinó també els pobles i les muntanyes d’interior. Així mateix, a hores d’ara hi ha dos empreses que fan visites guiades al parc natural de la Marjal de Pego-Oliva.

518 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!