Rebeca Mengual Femenia guanya el sorteig mensual de l’Associació de Comerciants

Aquesta campanya anual és una de les apostes de marketing amb què compta l’Associació de Comerciants de Pego, un cap de setmana a un hotel de 5 estrelles per a dos persones. “L’aposta del comerç local ha de ser forta” per a vèncer el fantasma real dels centres comercials, segons el president de l’associació. Rebeca Mengual Femenia, la nova guanyadora d’aquest premi mensual que realitza l’Associació de Comerciants de Pego amb la finalitat de fidelitzar el seu públic, els pegolins i pegolines. Aquesta vegada ha estat l’establiment de Joiers Ortolà qui ha portat la sort a la premiada que podrà gaudir d’un cap de setmana per a dos persones en un hotel de 5 estrelles a La Xara, com explica Ximo Bolta, president de l’Associació de Comerciants, que també explica que serà via telefònica com es posen en contacte amb l’afortunada.

“Estem fent totes estes coses per a potenciar el comerç de Pego” explicava el president de l’associació de comerciants i afegia que “estem preparant més campanyes i més coses perquè sabem que la competència és forta, és dura i nosaltres ens hem de posar les piles i hem de fer coses a eixe nivell perquè es donen compte que tenim campanyes de marketing i no anem a estar quetets sinó que anem a menejar-nos i a donar canya” perquè assegura Bolta els pobles tenen comerç.

Tot aquest esforç contra el fantasma real que planeja, des de ja fa temps, disfressat de centre comercial i que actualment encara està més present després de l’obertura del Portal de la Marina a Ondara.

731 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!