Carmelo Ortolà elegit President de Ciutadans de Pego

Relleva en el càrrec a Juan Moratal des de dimecres passat. Moratal passa a formar part de l’Executiva, que, en essència no canvia. El nou president confirma que Ciutadans de Pego tornarà a concórrer a les properes eleccions municipals. La presidència de la formació independent té una durada de tres anys. Entre els projectes de futur, continuar sumant gent per a la propera candidatura.
Des de dimecres a la nit Ciutadans de Pego compta amb un nou president. Després de molt de temps al capdavant de la formació independent, Juan Moratal és rellevat en el càrrec per Carmelo Ortolà. El cert és que el cap visible de la formació independent no ha tingut rivals. Només es va presentar la seua candidatura. D’altra banda, en assumir el càrrec de President de Ciutadans de Pego, Carmelo Ortolà comentava que ara que no exercix d’alcalde té més temps per a dedicar-hi al partit.
Manifestava el nou president de Ciutadans de Pego que “volia comptar amb les mateixes persones” dins l’executiva, el que indica que es vol treballar en la mateixa línia que s’està fent actualment, omplint el buit “de l’espai polític de centre”, segons explicava Ortolà.


Actuals regidors de Ciutadans de Pego a l’Ajuntament


No amaga Carmelo Ortolà que el canvi de presidència –que té una durada de tres anys- es fa pensant en les properes eleccions municipals “on nosaltres pensem continuar presentant-nos com eixa opció política de centre”. La continuïtat del projecte local independent es tornarà a presentar “perquè creiem fermament que estem en una situació de gran desprestigi de la política pels ‘puxerassos’ dels grans partits polítics i d’alguns dels seus dirigents” i “perquè a nosaltres ens interessen els problemes del nostre poble”.

Entre els reptes que es marca el nou president de Ciutadans de Pego, Carmelo Ortolà, aposta per “intentar involucrar a més persones en el projecte”, ja que és de l’opinió que “una persona, per a protestar i reclamar, el primer que ha de fer és interessar-se” i per això creu que tot el món hauria de passar per l’experiència de ser alcalde o regidor per a saber quines són les problemàtiques reals. Així, Carmelo Ortolà convidava a tot el món que tinga inquietuds polítiques ha unir-se a Ciutadans de Pego
477 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!