Carme Sala, Campiona Autonòmica de Mitja Marató

Títol que se suma al del circuit de la Diputació de València i a la tercera classificació en la mitja marató de València.
L’atletisme pegolí està d’enhorabona, perquè Carme Sala, membre del Club-Dorsal 19, continua imparable i si fa unes setmanes enrere anunciàvem que havia guanyat el Circuit de Curses Populars de la Diputació de València, amb 9 curses disputades de 12 i 6 punts de valoració; ara hem d’afegir-li el Campionat Autonòmic de Mitja Marató i la tercera posició en la mitja marató de València.

Si anem avant en el temps, el 15 de novembre se celebrava a Elda el Campionat Autonòmic de Mitja Marató. Allí la 1ª classificada va ser l’africana Benalí Wafiya amb 1h. 18m. 40s. i segona quedava l’atleta pegolina. En aquest cas, com la guanyadora, dóna la casualitat, que era estrangera, la 1ª classificada autonòmica passava, automàticament, a ser Carme Sala, que es proclama així Campiona Autonòmica 2009.

El dia 11 de desembre a les 20,30 hores tindrà lloc la gala de lliurament de trofeus en el Palau de Congressos de València i allí estarà la nostra campiona per a rebre el trofeu que l’acredita com a guanyadora. En aquest campionat autonòmic Carme Sala ha estat segona en 2008. Però Carme Sala ja sap que és guanyar el Campionat Autonòmic de Mitja Marató perquè en 2007 aquesta atleta pegolina es proclamava guanyadora; eixe mateix any, Laura Pascual aconseguia col•locar-se en la novena posició.

D’altra banda, el 22 de novembre se celebrava la Mitja Marató de València amb 5.230 atletes classificats sent Carme Sala, veterana B, la 3ª classificada, amb 1h.23m.23ss. en la seua categoria, darrere de les sèniors Beatrice Jepchuma, africana, 1h. 15m. 31s. i Iolanda Gutiérrez de Malasaña amb 1h. 18m. 31s.

Amb aquesta posició l’atleta pegolina de Dorsal-19, Carme Sala, arrodoneix el seu currículum esportiu. En el que resta d’any queda una cursa important, la Sant Silvestre de Crevillent, que tindrà lloc el 31 de desembre i en la que Carme Sala, de segur, que també té molt a dir.


709 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!