Carlos Mazón promet un nou Centre de Dia, una nova residència i un centre de negocis per a Pego

La precampanya de les eleccions municipals i autonòmiques del 28 de maig va començar divendres passat a Pego amb la visita del president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón. Assistia a un dinar al CEA amb votants i simpatitzants del PP, donant així recolzament a la candidatura de Populars Pego, que encapçala Ferran Gonzàlez.

Mazón, qui és candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana, va fer una sèrie de promeses als pegolins i pegolines amb els qui va compartir taula i mantell. Entre d’altres, va anunciar que desenvoluparà les infraestructures socials “que tanta falta fan a Pego”, com ara «un Centre de Dia que atenga de manera integral les necessitats dels majors, a més de construir una nova residència d’ancians que pal·lie la falta de places que té actualment la població».

En l’àmbit educatiu, el president del PPCV es va comprometre a desbloquejar la reforma del col·legi Rosalia Bondia i va prometre també donar un impuls des de la Generalitat a “les millores que necessita la urbanització Monte Pego”, “treballant amb Ferran com a alcalde”. A més a més, va dir que, amb els populars, Pego tindrà un centre de negocis “per a apostar pel talent empresarial i generar riquesa”.

Mazón va afirmar que tant la Generalitat Valenciana com el Govern d’Espanya “han abandonat el poble de Pego i la comarca de la Marina Alta” i va defensar el canvi.

En la mateixa línia es va manifestar el candidat del PP a l’alcaldia de Pego, Ferran Gonzàlez, qui es va mostrar agraït per la visita del president dels populars valencians.

   
821 Visites
Hola!!