Cara i Creu per al futbol pegolí

El 9 d’octubre va ser una alegria per al Juvenil roget que va aconseguir sumar tres punts al Cervantes. No obstant, el futbol pegolí no aconseguia completar el dia al perdre el primer equip davant el Llosa.
Com dèiem en el titular, el 9 d’octubre al Cervantes es va viure la cara i la creu del futbol, d’una banda, el Juvenil guanyava al Gandia B; de l’altra el Preferent perdia davant el Llosa.

Comencem per les alegries. El Juvenil roget guanyava per 2 gols a 0 al Gandia B. Els dos gols van ser transformats per Aitor, el primer al minut 8 de partit, de penal i el segon també durant la primera part, més concretament al minut 24, després de furtar-li el baló al porter del Gandia B.

Davant aquestos tres primers punts per al Pego Juvenil el seu tècnic, José Luis ‘Canari’, es mostrava content, tot i confirmar que eren tres punts que “han costat molt d’aconseguir”, sobretot per l’arbitratge, que qualificava com “de pena”.

Explicava ‘Canari’ l’actuació de l’àrbitre durant el partit alhora que reconeixia que l’equip que juga enguany és “un equip de primer any i costa molt”. Comentava el tècnic que no pressiona l’equip i que “l’equip estarà on haja d’estar”. No obstant, confiava en què després d’haver guanyat el primer partit, “a partir d’ara jugarem més tranquils”.

La cara negativa, la donava el primer equip que no aconseguia guanyar el CD Llosa, tot i haver-se avançat en el marcador. 2-3 va ser el resultat final al Cervantes.

La cosa va anar de la següent manera en quant a gols es refereix. El Pego s’avançava en el marcador al minut 28. Un gol marcat per Xopa després d’un bon passe de Canet. L’empat arribava en el minut 50 després que l’àrbitre assenyalar un penal dubtós a favor de l’equip contrari. Abans d’arribar al descans, en el minut 60, el Llosa aconseguia avançar-se en el marcador aconseguit un segon tant d’una manera poc clara, ja que no va quedar clar si el baló va arribar a creuar la línia de gol de la porteria rogeta. Malgrat tot, davant el dubte l’àrbitre va donar com a vàlid el tant.

El Pego CF empatava l’encontre al poc d’haver-se iniciat la segona part, al minut 77, amb un gol llançat per Ribes de falta directa des de fora de l’àrea. Malauradament, el Llosa, al minut 88 aconseguia avançar-se definitivament aconseguint, finalment la victòria per 2 a 3.

Més informació aquesta nit al programa d’Esports a Ràdio Pego a partir de les 10 de la nit. Una hora abans, la informació de l’esport base.
505 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!