Canvi d’executiva en la Mancomunitat

Àngel Sendra és, des d’ahir el nou president d’aquesta entitat comarcal que integra Pego, L’Atzúbia i les Valls. L’acompanyarà en la vicepresidència Mari Luz Alfonso, representant de la Vall de Gallinera. L’objectiu principal del nou president de la Mancomunitat és desenvolupar, dins les competències pertinents, la llei de dependència. Les vacances d’estiu comencen a acabar-se per a alguns càrrecs polítics, aquest és el cas, per exemple, del nacionalista Àngel Sendra. Ahir, dimecres, 22 d’agost, en el transcurs del plenari extraordinari que va celebrar la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, l’Atzúbia i les Valls per tal de renova l’executiva, després dels canvis electorals, va eixir elegit com a nou president de l’entitat, substituint, a la socialista Anna Aparisi. I és que durant aquesta legislatura Àngel Sendra serà la persona encarregada de dur endavant, entre d’altres, la Regidoria de Serveis Socials i és per això que prén protagonisme en el comandament de la Mancomunitat. L’acompanyarà en aquest trajecte la representant de la Vall de Gallinera Mari Luz Alfonso com a vicepresidenta.

La llei de dependència aclapararà la major part de protagonisme en el futur immediat, segons indicava Sendra. Facilitar al màxim la seua posada en marxa a nivell local i de mancomunitat, serà un dels objectius del nou executiu. Des de serveis socials ja es realitzen alguns auxilis que quan s’aplique la llei de dependència hauran de rebre totes les persones que siguen valorades com a dependents com són l’ajuda a domicili o el servei de residència. D’altra banda, ja s’estan agafant sol•licituds per a una posterior valoració.

Un centre de dia, una nova residència amb més places i millors instal•lacions, són, entre d’altres, qüestions a tenir en compte i desenvolupar a Pego per a què l’aplicació de la llei siga completa al municipi. Àngel Sendra assegura que aquests temes es duran a terme durant aquests propers 4 anys perquè ja s’han començat a gestionar.


642 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!