El Pego se situa 5é en la primera jornada de lliga

Amb la victòria 1 a 0 contra el Jove Espanyol els rogets del primer equip comencen la temporada amb bon peu. Un partit que va ser “bronco”, així el defineix el seu president, Enrique Moll, però que va aconseguir dur els 3 punts al marcador de l’equip. Miñana és el nou entrenador del Pego. Des de la directiva es destaca l’actuació del jugador de la cantera Frederic. Fins ara en els esports havíem donat compte dels partits de pretemporada del Pego Juvenil i del Pego B, que han començat mantenint la posició amb múltiples empats contra els seu contrincants. Avui, canviem l’objectiu i ens centrem en el primer equip del Pego, que el cap de setmana passat disputava el seu primer partit de lliga enfrontant-se al Jove Espanyol al Camp Cervantes. El resultat no va poder ser més favorable, ja que tot i per la mínima, els rogets es van imposar i el marcador es va quedar 1 a 0, aportant 3 punts al marcador global, tres punts que els situen en aquesta primera jornada en 5ena posició a la taula classificatòria del grup VI de la tercera divisió. La valoració del seu president no podia ser altra que positiva, tot i que Enrique Moll reconeix que va ser un primer partit on es van notar els nervis, i que entre d’altres adjectius va definir com a “bronco”.

El futur es mira amb expectativa, assegura Moll, perquè el pressupost del Pego, de tots és conegut, no és per tirar coets, tot i això, es manté pràcticament la mateixa plantilla i fins hi haurà algunes cares noves que si el factor sort no falla, faran que el Pego puga mantenir-se entre els 10 primers classificats.

Un dels canvis que és importat ha estat el de l’entrenador. Al capdavant de l’equip trobem a Diego Miñana, natural de Gandia, que s’ha estrenat, de moment, amb una victòria.

Una de les apostes de la regidoria d’esports és promocionar jugadors de la cantera perquè juguen al primer equip, en aquest primer partit, ressalta el president del Pego, que una de les actuacions que cal destacar és la de Frederic, jugador pegolí que pot donar una idea de la qualitat d’alguns dels joves que s’entrenen de continu en altres categories del Pego.

445 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!