Cançó, ball urbà i curtmetratges són les tres modalitats del concurs Jóvens Promeses de la Marina Alta


Les finals del concurs comarcal de talents tindran lloc els dies 23 i 31 de març a Pego i a Pedreguer, respectivament

La XarXa Jove Marina Alta presentà ahir el Concurs Jóvens Promeses a la seu de la Macma a Ondara. Tal com anunciaren les regidora de Joventut de Pego i de Benissa, Rebeca Banyuls i Carol Ivars, el dissabte 23 i el diumenge 31, de març, tindran lloc les finals del certament.

La del 23 de març, serà la final de les modalitats de cantautors i balls urbans, i es farà a l’Espai Veïnal de Pego, a les 19 hores. I el diumenge 31 de març a l’Espai Cultural de Pedreguer, a partir de les 19 hores tindrà lloc la final de l’apartat de curtmetratges. El premi al millor candidat o candidata en cada modalitat és de 250€ tal com s’indicà en les bases que presentaren des dels Centres d’Informació Juvenil de la comarca, en el darrer tram de 2018.

Des de la Xarxa Jove Marina Alta, tal com matisà el seu president i alcalde d’Ondara, José Ramiro, es valora molt positivament que després de dos anys de funcionament de l’entitat aquesta s’haja consolidat i haja apostat per desenvolupar polítiques conjuntes entre els municipis de la comarca.

D’altra banda, el regidor de Joventut de Teulada, Daniel Ibanco, assenyalà ahir la satisfacció d’haver refermat i consensuat des de tots els grups polítics un model d’entitat focalitzada en la joventut de la comarca. No debades, el concurs de talents es plantejà per promoure i impulsar la dinamització i estimulació dels i les joves de la Marina Alta i alhora facilitar-los una plataforma per difondre el seu talent.

1349 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!