“Vikingos del Dolor”, amb la millor disfressa, i “Arcarra” amb la millor barca, han guanyat la 34 Baixada del Riu Bullent.


Un clima càlid i un gran ambient van marcar
la jornada del dissabte al Riu Bullent. «Arcarra» guanyà el premia a la millor barca. Es tractava d’una embarcació en forma de l’arca de Noé, que, segons ens van contar els seus autors, va costar 23 dies de faena de fer.

D’altra banda, la colla disfressada de «vikingos del dolor» guanyà el premi a la millor disfressa i ens contà d´on sorgí la idea:

L’alcalde de Pego, Enrique Moll, i la regidora de Cultura, Laura Castellà, els lliuraren els premis i donaren per conclosa la 34 edició de la Baixada del Riu Bullent.

El bon oratge marcà aquesta jornada festiva i prou tranquil·la fins que dos jóvens, que no participaven en la Baixada, protagonitzaren l’anècdota del dia. A última hora, quan ja tot s’havia acabat, es van perdre per la Marjal amb una barqueta de llanda, i sense rems. Utilitzaven unes canyes. Potser, es van enganyar triant el camí i se’ls va fer de nit. Però, tot finalment

quedà en un xicotet esglai.

1438 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!