Demà comença un cap de setmana amb un fum d’activitats per xiquets i adults a Pego

 
La proposta pels més menuts, serà un contacontes, titulat «La crosta viatgera», i un taller de «Calendari Carnestoltià 2019». Aquestes activitats van dirigides a xiquets i xiquetes de 4 a 9 anys i es desenvoluparan a partir de les 11 hores, a la Casa de Cultura.

També dissabte…

La trenta-quatre edició de la Baixada del Riu Bullet es farà a
partir de la una de la vesprada. Com marca ja la tradició les barques fetes amb tota classe de materials no contaminants, baixaran des del “Pas de Bullent” fins al “Blau del Galapatar”, amb uns passatgers disfressats. Es concedeixen premis, a l’embarcació més original i a la millor disfressa.

De vesprada, a les set i mitja, a la Casa de Cultura es presentarà el llibre «Bestiaria vida», de Cecilia Eudave, amb la intervenció de la mateixa escriptora, de la regidora de Cultura, Laura Castellà, de la investigadora Carmen Alemany, i de Mariló Ferrer.

I, ja a les huit i mitja, el món faller es donarà cita al voltant del Balcó de l’Ajuntament, per assistir a la Crida Fallera 2019

L’acte el realitzaran conjuntament les Falleres Majors de les tres falles: La Font, El Convent i La Plaça i Natzaré, acompanyades per la regidora Rebeca Bañuls, qui actuarà com a Pregonera 2019.

Diumenge, dia 24, hi haurà una trobada de boixeteres al passeig de Cervantes, on també tindrà lloc el tradicional Concurs de Paelles.

1234 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!