Campanya de Seguretat Vial als col•legis de Pego

La Policia Local, junt a la Direcció General de Trànsit estan desenvolupant una campanya d’educació vial dirigida a alumnes de 4t, 5é i 6é de primària. El cinturó de seguretat és tema més destacat de la campanya.
Com circular a peu, en bicicleta, en moto o en cotxe és vital hui en dia perquè vivim en una societat motoritzada. Per a revisar i refrescar la importància d’esta seguretat vial la regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Pego, a través de la Policia Local i, en estreta col•laboració amb la Direcció General de Trànsit, està duent una campanya específica de Seguretat Vial a les escoles dirigida a l’alumnat de quart, cinquè i sisè de Primària.

Edu Mena, un dels agents que s’encarrega de desenvolupar esta campanya, de dos mesos de durada, explicava que “en un principi el que fem és conscienciar-los de les normes de circulació, de com d’important són”. Focalitzant enguany en l’ús del cinturó de seguretat.

La franja d’edat elegida és aquella en què els xiquets i les xiquetes més agafen la bici per a desplaçar-se i per tant, tenen una mobilitat més fràgil. Edu Mena explicava que la reacció de l’alumnat a la campanya de seguretat vial és molt bona i assegurava que el comportament del primer a l’últim dia de campanya és notablement diferent. Els canvia l’actitud.

Una de les activitats d’esta campanya, a més de fer les pràctiques en el parc mòbil que ha muntat la DGT al multiesportiu de la Trilladora, és la visualització de diferents spots de conscienciació per a evitar els accidents de trànsit. Davant d’estos, destacava Edu Mena la reacció del públic, molt impactat pels efectes que pot provocar el no posar-se el cinturó de seguretat.
805 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!