Bon cap de setmana per al bàsquet i el futbol base pegolí

Quasi tots els equips aconseguiren batre els seus rivals.
Resultats del bàsquet pegolí:

SÈNIOR MASCULÍ
PEGO 73 – CAROLINAS 57
Reconeixen des del Club de Bàsquet Pego que fins la data, en aquesta categoria no s’havien trobat cap equip que els exigira tant per a poder guanyar el partit.

SÈNIOR FEMENÍ
BOCAIRENT 85 – PEGO 55

JÚNIOR MASCULÍ
PEGO 84 – GUADASSUAR 38

CADET MASCULI
PEGO 89 – ALGEMESI 47
Des del Club de Bàsquet Pego el qualifiquen com un bon partit en línies generals. El Cadet seguix amb una gran intensitat en defensa i atac, tot i que durant el partit va haver moments en què es baixà un poc el ritme. I és, justament això el que, apunten des del Club de Bàsquet, que s’ha de millorar i treballar per aconseguir estar tot el partit amb la mateixa intensitat i concentració.

ALEVI MASCULI A
ALEVI MASC “A” 43 – CALP 36
Gran partit el disputat el dissabte contra un rival molt ben posat en la pista, sobretot el primer quart i el tercer, en els que es van aconseguir treure molt bones diferències amb un gran joc. En els altres quarts es van mantenir les diferències, és per això que, en aquest cas també s’insistisca en el fet de seguir treballant per millorar.

BENJAMÍ A
PEGO 10 – CALP A 16
Un resultat curt per al Pego, ja que van tindre moltes oportunitats de tirar a cistella amb molta comoditat, però el grup que juga a la comarca, després de la divisió que ha hagut de fer el Club de Bàsquet Pego amb el Benjamí, perquè tots juguen més; van defendre molt bé, i en atac tots van passar el baló amb fluidesa. Així mateix va haver fluidesa de moviments per rebre i córrer fins la cistella contrària. No obstant, falta rematar la tasca, és a dir, millorar l’entrada dels tir a cistella, consideren des del Club.

Parlem ara de futbol. La directiva del Futbol Base del Pego CF ha preparat un xandall nou per als equips de l’escola que té un preu de 20 euros. Avui, qui desitge provar-lo i decidisca reservar-lo, pot preguntar per algun membre de la directiva. D’altra banda, també informa la directiva del Futbol Base de què el divendres, 11 de novembre, es procedirà a la realització de la foto oficial de tots els equips de l’escola a partir de les 17:00h.

Jornada 4.

Prebenjamí A
C.E. ROTOVA 0 – 8 PEGO C.F. “A”

Prebenjamí B
C.F. GANDIA “D” 0 – 2 PEGO C.F. “B”

Benjamí A
VILAJOIOSA C.F. “A” 2 – 2 PEGO C.F. “A”

Benjamí B
AT. CALLOSA “A” 7 – 4 PEGO C.F. “B”

Aleví A
VILAJOIOSA C.F. “A” 2 – 1 PEGO C.F. “A”

Aleví B
S.D. FUNDACIÓ BENIDORM F.B. “D” 0 – 5 PEGO C.F. “B”

Infantil
PEGO C.F. 4 – 2 F.B. EL VERGER “A”

Cadet
PEGO C.F. 4 – 1 F.B. EL VERGER

640 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!