Demà dimarts debat ‘Eleccions Generals 2011’ a Ràdio Pego

La cita és a les 12 hores. Hi haurà representants de PP, PSPV-PSOE, Compromís-Equo i ERPV. De moment està confirmada la presència del candidat nº4 per la província d’Alacant i diputat socialista, Eric Campos i el cap de llista al Senat per Compromís, Ignasi Bellido.
No serà tan escoltat ni, per suposat, tan vist com el debat d’aquesta nit de dilluns a l’Acadèmia de Televisió, entre d’altres coses perquè no té als candidats dels principals partits estatals com a convidats. No obstant, el debat ‘Eleccions Generals 2011’ que Ràdio Pego emetrà demà dimarts, té la mateixa o superior importància que el debat entre Rubalcaba i Rajoy ja que dóna veu als partits polítics amb representació a Pego que es presenten a les Eleccions al Congrés i al Senat del 20 de novembre. Dos d’ells coneguts per tot el món, PSPV-PSOE i PP, un d’ells es presenta per primera vegada, Compromís-Equo i l’últim més conegut per la seua branca catalana, ací, ERPV. De cadascun d’ells acudirà un representant comarcal o provincial. A hores d’ara Ràdio Pego té confirmada la presència de Eric Campos, quart per la candidatura del PSPV-PSOE per Alacant i actualment diputat al congrés i; Ignasi Bellido, cap de llista al Senat per Compromís-Equo.

L’espai radiofònic es dividirà en quatre blocs: Economia, ocupació/desocupació, benestar social i educació. Per sorteig
–abans de començar el programa- s’elegirà l’ordre de temes a exposar i l’ordre d’intervencions. Cada candidat/a disposarà de 3 minuts per explicar cada punt i 2 minuts de rèplica.

Aquest programa especial ‘Eleccions Generals 2011’ tindrà lloc demà dimarts, 8 de novembre, de 12 a 14h., en els estudis de l’emissora municipal.
621 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!