Bèrnia guanya el campionat de guatles i Claudia Balaguer el concurs de pesca

El primer campionat “Vila de Pego” de tennis el guanya el cap de sèrie número 1, Toni Holzinger, mentre que les xiques de bàsquet de l’infantil femení van perdre davant l’Oliva. En Futbol, el Dénia cada vegada més a prop de la segona divisió B. Molt bon temps, molta calor i al voltant d’una seixantena d’escopetes procedents principalment de Pego, però també de la Safor i la Marina es van donar cita al camp del Mísera on es va realitzar una gran tirà com demostra el fet què 6 tiradors van complir amb les 10 guatles. Cinc dels sis finalistes eren de Pego i un altre de Gandia. Finalment, els cinc primers van ser de Pego i el guanyador final ha estat Salvador Bèrnia, com explicava per a Ràdio Pego el president del Club de Caça, Juan Bautista.

Així doncs, satisfacció entre els organitzadors perquè els tres tirs de guatles que s’han organitzat han tingut una gran acceptació com ho demostra el nombre de tiradors que s’han apuntat. A més no s’ha produït cap conflicte, una qüestió que es destacava des de la directiva.

El proper dia 26 de juny es farà la gala dels caçadors a la seua seu, el bar Caçadors i s’entregaran diferents premis. Hi haurà sopar i posteriorment música en directe. Els interessats i interessades en acudir poden comprar el tiquet al Caçadors. I a penes vint dies després comença la temporada ja que el proper 15 de juliol comença la caça del “desgaste” del conill i l’espera del porc senglar.

I parlem de pesca fluvial, perquè este cap de setmana es va realitzar el primer concurs del Club de Pesca per a promoure aquesta activitat entre els més joves. S’han apuntat 16 xiquets de 6 a 14 anys. Només hi havia tres xiquetes apuntades i 13 xics, però en aquest cas la guanyadora va ser la xiqueta Claudia Balaguer de cinc anys, com relatava el president del Club de Pesca, Juan Miralles.

Els organitzadors ja pensen en el futur, on confien que es duplique el nombre de xiquetes i xiquets inscrits. La guanyadora d’aquesta primera edició, Claudia Balaguer, va pescar en total 1kilo 800 grams. El concurs es va realitzar en la sèquia de Baixos del Bullent pensant que hi hauria més bona a pesca. Pel matí es van sortejar els llocs i per la vesprada va començar el concurs.

I canviem d’esport, perquè aquest cap de setmana també s’ha realitzat el tir de fira amb una gran assistència de públic. El proper dimecres en el programa “Pols i Vent” ampliarem aquesta informació perquè ara es centren en un altre trofeu, que per primera vegada, a l’igual que el concurs de pesca s’ha fet a Pego. Parlem de tennis i del primer trofeu “Vila de Pego”, que el diumenge va viure la gran final en un gran ambient de públic. El seu director, Kiko Morera a peu de pista feia una magnífica valoració del torneig, que ha tingut un gran nivell de joc i d’afició.

El primer set sense massa història va ser per al favorit Toni Holzinger, que va fer valer la seua potent treta. El segon per a Ivan Esquerdo en un set molt disputat. I el tercer per 6-4 va estar per a Toni.

I acabem parlant de bàsquet. No va poder ser, però han d’estar contentes les xiquetes pel que han fet. La eliminatòria per a la fase d’accés que decidia quin equip de bàsquet infantil femení jugarà la temporada que ve en el grup d’iniciació al rendiment. Es va fer a doble partit:

– Dissabte, 16 de juny, a les 11:00 h, al Pavelló Ausiàs March de Pego:
CB Pego 48 – CB Oliva 53
– Diumenge, 18 de juny, a les 11:00 h, en Oliva: CB Oliva 53 – CB Pego 36


Aquesta nit, el Programa “Esports a Ràdio Pego” s’acomiada de l’audiència fins la propera temporada i ho farà precisament parlant de tennis, futbol i bàsquet.
660 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!