Dijous Teatre estrena Momo a Pego

Junt amb la capitania mora 2015, Al-garrapets. De moment, les entrades que hi havia a la Casa de Cultura s’han esgotat.
El teatre municipal de Pego es vestix de gala este dissabte a les 19h., per a rebre l’estrena de l’adaptació que, César Monzonís, ha fet de Momo, la novel•la infantil de Michael Ende escrita el 1974, però de rabiosa actualitat. Momo és «una obra que critica que els homes, dins la gelor del treball en cada i pensant només en la productivitat, estaven deixant de gaudir de coses boniques», posa en valor la calor de les relacions entre les persones. Des què es va iniciar el projecte teatral que estrenarà el grup nascut de l’escola municipal de teatre Dijous Teatre, s’han afegit al voltant de 30 persones a ell.

Foto de Dijous Teatre assajant una escena de Momo


Una de les novetats que duu aparellada l’estrena de Momo és que “la composició de la música [que s’interpretarà en directe] està composta pensant en l’obra”. La compositora ha estat Clàudia Ortolà, pianista de Lilit i Dionís. Assegura Monzonís que Clàudia ha entès a la perfecció l’esperit de l’obra.
La col•laboració de l’escola de teatre municipal amb una capitania no és la primera vegada que passa, però és un gest que reforça els llaços entre les distintes associacions locals. En esta ocasió són Al-garrapets els que han organitzat l’estrena.


1002 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!