L’Assemblea Oberta de Pego enceta una recollida de signatures per a reobrir l’antic institut

Sota el títol d’Iniciativa popular de dotació pressupostària, l’Assemblea Oberta de Pego demana a la població pegolina la seua signatura perquè l’Ajuntament incloga en els pressupostos per a 2015 una partida per posar a punt l’edifici de l’antic institut.
L’Assemblea Oberta de Pego continua la seua tasca. Ara, reunint-se els dissabtes a les 18h., a la Creu del Passeig Cervantes. Rehabilitar i recuperar l’antic institut de Pego continua sent el seu principal objectiu d’ahí que, de les actes publicades sobre la darrera reunió ens assabentem que un dels seus representants s’ha reunit amb l’alcalde de Pego per presentar-li el model de gestió que proposen per a l’antic institut. Segons expliquen les actes, la resposta del primer edil va ser bona al voltant de l’unió entre les associacions del municipi. Pel que fa al model de gestió presentat, Enrique Moll no es va pronunciar. Per fer-ho primer havia d’estudiar-lo «per entendre que és el que se li demana realment» abans d’emetre un veredicte.
Esta resposta d’estudi, junt amb informació referent a l’imminent aprovació del pressupost per a 2015 que, segons participants de l’Assemblea, tot apunta que no recull una partida pressupostària destinada a posar a punt l’antic institut, és a dir, dotar-lo d’aigua, llum, habilitació i manteniment de les instal•lacions, entre d’altres, van provocar que l’Assemblea Oberta de Pego decidira mobilitzar-se per la reobertura de l’edifici que dóna al passeig Cervantes.
Així, l’Assemblea Oberta de Pego ha encetat una campanya, sota el títol d’Iniciativa popular de dotació pressupostària, de recollida de signatures «per a demanar a l’Ajuntament de Pego que aprove en els pressupostos de 2015 una partida per a la posada a punt de l’edifici (aigua, llum, habilitació i manteniment…)». L’Assemblea té previst recollir signatures fins el 7 de gener de 2015, un dia abans del primer plenari ordinari de 2015. Este se celebrarà el 8 de gener perquè, el primer dijous de mes, al caure el dia 1 de gener, festiu, es trasllada al següent dijous.
868 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!