ALMA dóna una nevera al banc d’aliments de Pego

L’any passat va ser un congelador i enguany, després de parlar amb la coordinadora del banc d’aliments, han adquirit una nevera per a poder conservar els aliments frescs en bon estat. D’altra banda, ALMA ha programat tallers de Nadal pensats per a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys. Les persones interessades poden inscriure’s a la planta baixa de l’Ajuntament de Pego.
L’Associació ALMA Pro-infancia de Pego continua endolcint el Nadal a aquelles persones que menys tenen. Si l’altre dia comentaven que el grup independent Ciutadans de Pego esta setmana estava recollint aliments per al banc d’aliments, hui hem de parlar sobre el generós gest de les dones d’ALMA que han donat al banc d’aliments una nevera.
Luxi Argüellos explicava a Ràdio Pego que, “després d’un any de treball hem pensat col•laborar amb el banc d’aliments” i, després de parlar amb la coordinadora del banc d’aliments, Ana Frau, van acordar regalar “una nevera per a conservar tots els productes frescos” que es distribuïxen des del banc d’aliments.
D’altra banda, ALMA Pro-infancia Pego ha programat per a estos dies diferents tallers de Nadal pensant en els més menuts i joves de la casa i també en els pares i les mares que treballen. Són tallers que es desenvoluparan a les aules que CREAMA disposa a l’antic centre de salut de Pego, al carrer Llavador, nº5. Estos tallers contemplen manualitats, jocs diversos, eixides, cançons, visualització de pel•lícules i altres.
Els dies en què s’impartixen tallers són: 23, 29 i 30 de desembre i 2 de gener de 10.30 a 13.30h., i de 16 a 19h., i els dimecres 24 i 31 de desembre, de 10.30 a 13.30h. Les persones interessades es poden inscriure, a la planta baixa de l’Ajuntament de Pego fins el dilluns 22 de desembre. Per a assistir ALMA demana un donatiu de 12€.

ALMA ens desitja un bon Nadal.
975 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!