Avui entreguen el certificat d’excel•lència a tres comerços de Pego

Flors Mandràgora, Minimenuts i Òptica Pego acudiran aquesta vesprada a Alacant a l’acte d’entrega de reconeixement al Comerç Excel•lent 2010 que promou la Fundació Valenciana de la Qualitat. Seran acompanyades per la regidora de Comerç, Pepa Sendra i per l’ADL de Creama, Alicia Carbonell.
Alicia Carbonell, Agent de Desenvolupament Local de Creama Pego, anunciava, el passat 25 de març de 2011, els tres comerços de la localitat que havien obtingut el certificat de Comerç Excel•lent 2010. Mig any després d’allò, Flors Mandràgora, Minimenuts i Òptica Pego acudeixen a Alacant, acompanyades de la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Pego, Pepa Sendra i de la mateixa ADL de Creama Pego, Alicia Carbonell per a arreplegar de la mà de la Directora General de Comerç i Consum, na Silvia Ordiñaga, aquest distintiu comercial que entrega la Conselleria de Comerç, Indústria i Innovació a través de la Fundació Valenciana de la Qualitat.

Siggo Qualigest va estar l’empresa encarregada d’assessorar els comerços de Pego que van superar totes les fases del procés de verificació que va tenir una durada d’uns tres mesos i mig. El gerent de Siggo Qualigest, Seve Signes explicava que implica aquesta distinció que “esta certificació de qualitat els acredita d’alguna manera com a que hi ha una diferenciació de la resta de comerços, perquè tenen unes característiques especials”. I és que entre d’altres coses es valora dels comerços excel•lent la cortesia, la credibilitat, la capacitat de resposta, l’accessibilitat, la percepció que transmeten, la imatge que donen o la competència professional.

Explicava Signes que els tres comerços Excel•lents de Pego han hagut de passar una auditoria duta a terme per un client misteriós, és a dir, una persona que es fa passar per client però que realment el que està fent és avaluar l’establiment, el tracte que tenen amb el client, l’atenció que se li dóna, els serveis que se li ofereixen, la distribució de l’espai interior i exterior i d’altres qüestions que se li indiquen i en les que s’ha de fixar, obtenint “una puntuació molt alta”.

La Regidora de Comerç de l’Ajuntament de Pego, Pepa Sendra, agraïa a Flors Mandràgora, MiniMenuts i Òptica Pego “l’haver-se animat, per ser les primeres i les més valentes”, ja que considerava Sendra que a partir d’aquestes tres propietàries “hi haurà més gent” que s’anime a intentar aconseguir el certificat de Comerç Excel•lent. Alhora Pepa Sendra també llançava el desig i la idea a aconseguir una marca global de Comerç Excel•lent de Pego.

L’acte d’entrega de reconeixements Comerç Excel•lent 2010 es desenvoluparà en l’11 planta de l’Edifici PROP d’Alacant a les 20 hores.
754 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!