Dilluns es va signar l’acta d’ocupació total per a l’ús del nou institut

És el pas previ per a començar el curs en la seua totalitat a les noves instal•lacions educatives. Això ocorrerà el 26 de setembre de 2011. Aquesta setmana continua el procés d’acollida d’alumnat. Avui li ha tocat el torn a 3r d’ESO A, B, C, D i E i a DIVER 1. Dimecres, acolliran a 1r d’ESO. Dijous el torn serà per a 2n d’ESO, aquestos dos últims cursos serà el primer curs que, a Pego, s’incorporen a l’institut i és per això que se’ls lliurarà una agenda durant el d’acollida.
Dilluns, 19 de setembre, com estava previst en el calendari d’ocupació de l’IES Enric Valor de Pego, es va dur a terme la signatura de l’acta d’ocupació total per a l’ús de l’Institut. En aquest acte van estar presents, la Direcció Facultativa de l’empresa Cyes, que realitza l’obra, CIEGSA, la directora de l’IES Enric Valor, Lluïsa Parra i un representant de la Conselleria. Durant eixa signatura es va confirmar que la data d’inici del curs al nou centre educatiu serà el proper dilluns, 26 de setembre.

Mentrestant, la direcció de l’IES Enric Valor de Pego continua amb el procés d’acollida de l’alumnat que va començar el 14 de setembre i que finalitzarà el proper dijous 22. Aquest acte servirà de presentació del professorat i l’alumnat de cada curs i classe, alhora d’un espai per a informar dels horaris de 2011/2012. També s’aprofitarà aquest acte de benvinguda per a indicar a l’alumnat la part de treball que ja poden anar fent a casa durant la primera setmana lectiva que no es podrà desenvolupar a les aules.

Eixa acollida està duent-se a terme a l’Aula d’Usos Múltiples de l’institut vell. El professorat a més de les activitats marcades està treballant en el procés de canvi de centre.

Avui dimarts 20 de setembre, s’ha acollit a l’alumnat de 3r ESO i DIVER 1. Dimecres 21 de setembre, s’acollirà, a les 10h., 1r ESO A; a les 11h., 1r ESO B; a les 12h. 1r ESO C. L’últim dia, el dijous, 22 de setembre, s’acollirà, a les 10h., 2n ESO A; a les 11., 2n ESO B; a les 12h., 2n ESO C. A l’alumnat de primer cicle (1r i 2n d’ESO) se’ls lliurarà una agenda.
776 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!