Avui declaren la resta de regidors de l’equip de govern

Ho faran al respecte de la querella criminal presentada pel PP de Pego. Ricardo Cabrera, Pepa Sendra, Joan Carles Cambrils, Àngel Sendra i Marian Tamarit prestaran declaració sobre la seua decisió de recolzar el canvi de destí dels diners del conveni amb l’urbanitzadora de Penya Roja. Dues setmanes després de les primeres declaracions d’una part dels regidors de l’equip de govern de Pego i una vegada anul•lada la primera compareixença per motius laborals del lletrat de l’equip de govern pegolí, durant el matí de hui Ricardo Cabrera, Pepa Sendra, Joan Carles Cambrils, Àngel Sendra i Marian Tamarit han defensat la seua decisió de recolzar el canvi de destí dels diners del conveni amb l’urbanitzadora de Penya Roja, uns diners destinats a millorar les infrastructures de Pego per l’augment de població derivat per l’increment de població i que s’han utilitzat per a pagar despeses corrents i factures endarrerides de pagament. Està previst que els quasi dos milions d’euros es tornen en 10 anys.

Aquestes vistes orals tenen el seu fruit en la querella criminal presentada pel PP de Pego contra els regidors que formen l’equip de govern de la localitat. Els populars pegolins van veure indicis de prevaricació en el canvi de destí dels diners del conveni entre l’ajuntament de Pego i l’urbanitzadora de Penya Roja. El conveni especifica que els diners que pagava dita urbanitzadora per l’augment d’edificabilitat a la macrourbanització han de destinar-se a millorar les infrastructures del municipi per l’augment de població que suposarà la nova urbanització.

Davant la lentitud de les obres que s’estan realitzant a la urbanització de Penya Roja, davant la situació de la mateixa empresa que va signar el conveni -de suspensió de pagament-, i davant la situació econòmica del mateix ajuntament de Pego; el regidor d’hisenda i alcalde del municipi, va decidir canviar el destí dels diners del conveni de Penya Roja per tal de pagar despeses corrents i factures pendents de pagament i estalviar-se així haver de demanar més crèdits als bancs i conseqüentment eliminar el pagament d’interessos que això suposaria. Així mateix, quan es va prendre aquesta decisió per plenari, l’equip de govern es va comprometre a tornar els quasi dos milions d’euros en 10 anys.
401 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!