Augmenta l’ocupació turística a Pego i Les Valls

Pego i Les Valls és un destí d’ocupació principalment d’excursions que passen el dia visitant les localitats i gaudint de la gastronomia dels diferents municipis. Les previsions al mes d’agost també són optimistes L’ocupació als allotjaments turístics als pobles de Pego i les Valls al mes de juliol va arribar a un 60% als hostals i l’aparthotel de Pego, un 30% d’ocupació al camping de La Vall i un 30% a les cases rurals de les valls d’Alcalà, Ebo i Gallinera. En relació a l’any passat, el resultat ha sigut lleugerament superior. El regidor de Turisme, el nacionalista Joan Carles Cambrils, va explicar no obstant, les dificultats per obtindre dades exactes.

En quant a les previsions al mes d’agost són més esperançadores, ja que algunes cases rurals estan al 100% tot el mes. Les condicions climàtiques a Pego i Les Valls provoquen que la gent que acudixca al destí ja el conega. Això provoca que molts turistes preferixquen acudir a Pego i Les Valls durant la setmana santa i la tardor.

No obstant des de la regidoria alerten del canvi en el comportament dels turistes que opten per llogar menys dies un destí i així visitar més llocs durant les seues vacances. Una situació que es reproduix a tota la Marina Alta

Per altra banda, des de l’adhesió de l’oficina de turisme a la Xarxa Tourist Info l’agost de l’any passat, s’han triplicat els visitants a l’oficina, ja que al mes de juliol de 2005 van passar 170 persones i enguany han sigut 500 en el mateix mes.En comparació a l’agost passat (en el què 530 persones van acudir a la Tourist Info) ara a la primera setmana d’agost ja hem arribat fins les 200 consultes presencials, pel que s’espera superar el nombre de visitants.

En quant a la nacionalitat dels visitants que han passat per la Tourist Info, són un 40% espanyols (44% de la Comunitat Valenciana, 17% de Madrid, 5% de Castella-Lleó) i un 60% estrangers (41% del Regne Unit, 28% de França, 18,5% d’Alemanya, 5 % de Bèlgica).En quant a demandes d’informació, allò pel que més s’interessen és per tots els atractius turístics de la zona d’interior i el parc natural, amb les passejades en barca.
525 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!