Atzaïla ha organitzat el Cicle Musical Casa Benigalip, a benefici d’Acció Urgent

L’Associació Cultural Atzaïla de Pego ha organitzat el 3er Cicle Musical Casa Benigalip amb caràcter solidari, que començarà el diumenge, dia 23. Consistirà en una sèrie de concerts a celebrar durant els mesos d’estiu en un indret molt singular de Pego recuperat recentment: una antiga vila romana molt prop de la població, convertida després en alqueria musulmana i per últim en masia.

Casa Benigalip acull aquest esdeveniment amb la finalitat de consolidar uns concerts estivals per satisfer la demanda d’un públic nombrós interessat en música clàssica i de cambra amb la particularitat d’escoltar-la en entorns històrics i naturals.

Aquest tercer cicle musical constarà de tres actuacions que se celebraran els diumenges 23 de juny, 28 de juliol i 25 d’agost amb un programa acurat de diferents artistes. Concretament es podrà gaudir d’Eva Olivencia (Trio Jazz) el diumenge 23 de juny. La música de Carmen Romero i Josep Vicent Giner, soprano i piano amb cançons americanes, omplirà els jardins de Benigalip el diumenge 28 de juliol. El mes d’agost, concretament el diumenge 25, el Quintet de metall AL VENT, ens presenta el seu darrer disc Vent-i-5.

La recaptació aconseguida amb els concerts, anirà destinada a l’associació Acció Urgent de Pego.

Així doncs, el cicle començarà aquest diumenge, dia 23, amb el concert de la cantant Eva Olivencia, titulat «Diferente», a les huit menys quart de la vesprada, a la Casa Benigalip.

L’entrada té un preu de 10 euros per al públic en general, i de sis per als socis d’Atzaïla i/o d’Acció Urgent. Estan a la venda a la Casa de Cultura de Pego, en Acció Urgent, i també estaran disponibles en taquilla.

1697 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!