Concerts, actes religiosos i esportius en el primer cap de setmana de Festes

El divendres, dia 21, s’iniciarà la programació amb una jornada dedicada a la festivitat de Sant Joaquim, patró dels jubilats. En el mateix dia es posarà en marxa el concurs de tir i arrossegament, que va a desenvolupar-se des del divendres al diumenge, tots els matins, a les nou, al lloc de costum.

El dia de Sant Joaquim hi haurà un cercavila a les onze i mitja del mati des de la llar dels jubilats fins a l’església de l’Assumpció, on es farà una missa. Després, hi haurà dinar a la llar dels jubilats. I a la nit sopar al passeig Cervantes, amenitzat per un conjunt musical. Els qui vulguen assistir-se han d’inscriure’s i comprar els tiquets a la Casa de Cultura de Pego. A més, a nes nou de la nit es donarà inici a la cinquena edició del repte de 24 hores de running, a la pista d’atletisme, organitzat pel club Dorsal 19.

Una de les jornades destacades del cap de setmana serà la del dissabte, en que hi haurà dos concerts, el de festes de l’Agrupació Musical de Pego, al passeig Cervantes a les huit de la vesprada, i la Nit de Rock, a partir de les onze, al recinte multiactivitats de «La trilladora». Però, a més d’això, estarà la prova del concurs de tir i arrossegament i el concurs nocturn de Paelles Vila de Pego al final del carrer calvari vell, a partir de les huit. 

El diumenge, dia 23, se celebrarà la festa en honor a Sant Cristòfol, patró dels conductors, amb una missa a les onze del mati a l’Assumpció i, acte seguit, la desfilada de vehicles pel poble. Es concentraran al passeig Michel i aniran cap a l’encreuament dels carrers Sant Agustí i Llavador, on es farà la benedicció dels vehicles.

A més, diumenge tindrà lloc la processó del Corpus, a les set de la vesprada. I, per a rematar la jornada, un espectacular concert de música de pel·lícula de la Universal Chamber Orchestra, a les deu de la nit, al teatre municipal.

1252 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!