Atzaïla ha donat 7.654€ recaptats en el Festimontverd als col·lectius de defensa del territori

L’associació cultural es reunia ahir amb Pego Viu, el Centre Excursionista Pego, la Unió Cultural d’Amics i Amigues de la Vall de Gallinera i Ebo Viu per a traslladar-los els resultats econòmics del Festimontverd, el festival musical celebrat dissabte 22 d’octubre a l’Espai Veïnal.

Atzaïla ja intuïa que la recaptació anava a ser bona i és que va arribar a vendre 900 entrades en total. I la nit del Festimontverd l’Espai Veïnal va estar ple de gom a gom. La resposta ciutadana va ser més que positiva a una iniciativa que conjuntà la passió per la música i els músics del terreny amb la solidaritat i l’estima per les nostres muntanyes.

Musicalment, la proposta va ser magnífica, el cartell el formaren Blue Guano, Aloe, Tenda, Kela, Reacció, La Pato i DJ J Blonde. Tots ells hi participaren gratuïtament, de manera total i absolutament altruista.


Des del punt de vista social, l’objectiu del festival va ser recaptar fons per a donar-los als quatre col·lectius de defensa del territori per a fer front a la tasca de recuperació i protecció de les nostres muntanyes després de l’incendi d’agost.

A més de les 900 entrades venudes, els beneficis econòmics entraren a través de les barres que van estar ateses en tot moment per socis i voluntaris i voluntàries de Pego Viu, Centre Excursionista Pego, la Unió Cultural d’Amics i Amigues de la Vall de Gallinera i Ebo Viu. Els quatre col·lectius es van bolcar. Així s’aconseguí fins a 7,654€ repartits ahir entre els quatre, superant totes les expectatives.

Des d’Atzaïla, el seu president, Doménec Pons, afirma que els diners han estat repartits segons els criteris que l’associació els havia ja explicat; i que totes les associacions tenen projectes d’actuació a les nostres valls i les seues muntanyes. Pons assenyala que amb aquestos diners arar tenen una ajuda més per a portar endavant la seua important tasca de recuperació del nostre patrimoni paisatgístic i ambiental.

Ximo Sala, president del Centre Excursionista Pego s’ha mostrat molt agraït pels 1.822 € que ha rebut i pel treball dels seus voluntaris.


Per part de la Unió Cultural, el president, Vicent Morera, ha detallat en què invertirà els diners que han rebut.


Néstor Portes, president de Pego Viu ha destacat l’èxit de la iniciativa i la bona resposta solidària de la ciutadania.


I per a Ebo Viu, com afirma Pura Frau,  el més destacable són les sinèrgies creades entre els quatre col·lectius, que continuaran amb l’objectiu de fer una federació i treballar conjuntament en pro de les nostres muntanyes.

 


1018 Visites
Hola!!