Atzaïla convoca el primer concurs de cartells de Sons d’Hivern

Tal com s’indica en les bases, aquesta iniciativa respon a l’objectiu de donar a difondre el festival de música al carrer Sons d’Hivern que se celebrarà al mes de desembre a Pego.

El primer premi d’aquest certamen està dotat amb 250 euros en metàl·lic. El segon consistirà en un xec de 150 euros, per a gastar en els comerços adherits a l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego.

Hi podran participar totes les persones majors d’edat que ho desitgen, amb un nombre il·limitat de cartells, que hauran de referir-se única i exclusivament al festival Sons d’Hivern. Els autors poden executar les obres amb llibertat de procediment, ajustant-se a la temàtica, i de manera que facilite la seua reproducció litogràfica.

Les obres han de ser inèdites i tindran unes mesures de 42 centímetres d’alt per 30 d’ample. Han d’incloure el text «Sons d’Hivern 2019. 26, 27, 28 i 29 de desembre».

Es presentarà els cartells de forma física i aniran acompanyats d’un CD que contindrà els arxius necessaris per a la seua reproducció. El lloc de presentació de les obres és la Casa de Cultura de Pego i el termini estarà obert fins a les 13 hores del dissabte 30 de novembre.
1409 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!