Atzaïla convoca el concurs de Cartells del festival Sons d’Hivern 2023

L’associació ha fet públiques les bases de la convocatòria per a designar el cartell que anunciarà el festival de música al carrer que tindrà lloc a Pego al mes de desembre. L’obra guanyadora rebrà un premi de 300€ per a gastar en els establiments que formen part de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego. El termini de presentació dels treballs finalitzarà a les 13 hores del dimarts 28 de novembre

En el concurs poden participar totes les persones majors de 16 anys que ho desitgen. La temàtica es referirà única i exclusivament al festival Sons d’Hivern. Segons les bases, hi ha total llibertat de tècnica i color a l’hora de realitzar el cartell sempre que s’ajuste a la temàtica i no supose cap dificultat a l’hora de reproduir-lo litogràficament.

Les obres presentades han de ser inèdites i no han d’haver estat presentades en cap altre tipus de certamen o concurs amb anterioritat. Tampoc no s’acceptarà els plagis o la utilització parcial d’altres cartells sense permís de l’autor o autora originari.

En el tercer punt de les bases s’estableix que les obres presentades han de tindre una mida DinA3 en vertical, és a dir, 42 centímetres d’alt per 30 d’ample. I, per últim, el cartell ha d’incloure el següent text: Sons d’Hivern 2023. 26, 27, 28 i 29 de desembre.

Els cartells han de ser presentats a la Casa de Cultura de Pego, en format físic i aniran acompanyats per un CD que contindrà els arxius necessaris per a la seua reproducció. Al dors de cada obra figurarà el títol i un lema que haurà de ser comú a totes les obres del mateix autor o autora. El lema apareixerà a l’exterior d’un sobre tancat que contindrà en l’interior el nom i dades de contacte de l’artista.

El jurat es reunirà dimarts 28 de novembre per a resoldre el concurs i el premi, un xec de 300€ per a fer compres als comerços de Pego, serà lliurat el 26 de desembre, a les set de la vesprada, abans de l’inici del primer concert del festival.
504 Visites
Hola!!