‘Que res pare les compres’, nova campanya de promoció del comerç de Pego

Fomentar les vendes a la tardor. Eixe és la principal finalitat de la nova campanya que posa en marxa l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, una iniciativa que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. Aquesta nova campanya, que porta per títol ‘Que res pare les compres!’ té com a objectiu que els clients i les clientes de les tendes de Pego tinguen una recompensa per la seua fidelitat.

El regal que tindrà la clientela, si resulten guanyadors en el sorteig que farà cada comerç, serà un paraigua editat per a l’ocasió. L’associació compta amb quasi una setantena de socis i sòcies. D’Aquest total, són 45 els comerços adherits a la campanya amb la qual podran fer les compres amb què s’optarà al regal de paraigües.

Els guanyadors dels premis resultaran d’un sorteig que es farà en cada comerç el 30 de novembre. Aquesta campanya ha sigut possible gràcies a la col·laboració conjunta entre la Unió Gremial, la Conselleria d’Innovació, Indústria, Turisme i Comerç i l’Ajuntament de Pego. “Creguen des del consistori que aquest tipus d’iniciatives són essencials perquè el comerç tinga una major presència entre els veïns i veïnes. Creguem que el teixit comercial del poble és importantíssim, és i ha de ser una part destacada de l’economia local, per això seguirem treballant de la mà per tal d’aconseguir que tots els pegolins i pegolines tinguen com a primera opció la compra local”, apunta el regidor de Promoció Econòmica i Creama, Raül Tamarit.

Els comerços adherits a la campanya són:

La Potingues
Fil a Fil
Joieria la plaça.
Babaanca
Terra viatges
Minimenuts
Tot en Mobles
Capritx
Óptica Pego
Mascarell
Al Natural herboristerías
Pedrós assessors
Floristeria el Baladre
Piensos Garrigós
En Quadres
Las Olas
Sunsioneta Informàtica
Adrianamoda
Bobey
Sabateria Shaddai
Coopego
Papereria llibreria Isabel
Congelats Daimús
Electropons
Habitat Pego CGT
Xics
Pepa González
Lencería María
Flors Mandràgora
Moda Ana
Gràfiques Cuquerella
Manolo Fotógrafo
Affiches
Mèraki
MM Moda
Arial
Atleet
Cap i Cua
Darrere de tu
Nexo
E.Chamorro Estilistes
Gent d’aci
Àngels
La Rous Productions
Cafeteria El Alicantino
536 Visites
Hola!!