Atletisme a la comarca. XVII Cursa Popular Vila de Pedreguer

Resultats de la XVII Cursa Popular Vila de Pedreguer. Classificacions dels atletes pegolins. El dissabte passat es celebrà la cursa de Pedreguer integrada en el XII circuit de la Marina Alta i és la XVII en el seu poble, el seu traçat constà de 11km 300m. i acabaren la mateixa 904 atletes, en les curses dels més menuts uns 450 xiquets participaren en les diferents categories fins als cadets, en el referent a aleví xiques, corregueren les xiquetes de l’Atzúvia Ana Vidal Ferrer i Jossie Clevee; en barrufet xiquetes, Alba Camps Pascual; benjamí, xiques Júlia Sendra Giner i Núria Company Faes, en prebenjamí xiques, Clara Siscar Ceresola 1era classificada, Amanda Pons Naya 3era, Laia Salvà Ceresola 4rta i Mar Mengual Gonzàlez. En prebenjamí xics, Pau Sendra Giner 3er classificat, Sergi Chamorro Torres 4rt i Joan Valdivieso Mengual, Sergi Bodí Palmer i Carlos Company Salvà.

En el que es refereix a la cursa de majors aquests foren els resultats dels participants pegolins del D-19.
La classificació general en la cursa de Pedreguer fou: guanyadors sèniors i de la general, Abderraman Chmaiti Chmiti del Runner 35m. 43s. en els 11.300m. seguit de Amhed el Mansouri amb el mateix temps i entraren a continuació Emilio Vizcaya del Dianium 36m. 25s., Salvador Ferràndez de Crevillent i Garcia Barragan de Xàbia que són els tres que classifiquen per al circuit de la Marina.
En la general de dones hi hagué més variació la guanyadora va ser Yamilka Gonzàlez del Canal de Isabel II amb 41m. 57s. VA, segona Carme Sala amb 41m. 32s. també VA i 3era Màxine Mckinnon VB amb 42m. 54s.

DORSAL-19
Ferran Ferrando
647 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!