Assemblea del Pego

Aquesta vesprada a partir de les 20.00 hores i a la casa de cultura, el Pego club de futbol realitza un balanç de la temporada en un dia trist per al futbol pegolí després de la mort del soci número 1, Salvador Garcia, conegut com a Pa de Kilo. Per altra banda, el concurs local de colombicultura ha estat guanyat per “Saeta” un exemplar propietat de José Santamaria. La directiva del Pego, que ha gestionat l’equip roget durant els darrers quatre anys ha convocat per a aquesta vesprada a tots els socis del club per a fer balanç d’aquests quatre anys i al mateix temps conèixer les distintes ofertes de cara a la renovació de la directiva. El president de l’entitat, Enrique Moll, se sent satisfet del treball fet ja que els principals objectius de l’equip s’han complit com són mantenir al Pego en Tercera Divisió malgrat tenir un dels pressupostos més baixos de la categoria. Així mateix s’ha reduït el cost de la plantilla i s’han potenciat els equips de futbol base, a més d’augmentar-se el nombre de socis.

Respecte a la continuïtat de l’actual directiva i del propi president, Enrique Moll, continuen alguns dubtes. Moll i el seu equip de treball abans de continuar volen assegurar-se certs compromisos que permitisquen un mínim de competitivitat a l’equip. No obstant, l’acord no deu retardar-se massa perquè la renovació de l’entrenador i de molts jugadors continua en l’aire a l’espera de què es confirme la continuïtat de Moll i el seu equip.

Precisament l’assemblea del club es realitza en una data trista per als rogets, ja que el seu soci numero 1, Salvador Garcia, conegut com a “Pa de Quilo” ha faltat i avui serà soterrat.

Per altra banda, ahir va acabar el concurs de colombicultura local que ha reunit una seixantena de coloms i que ha guanyat “Saeta”, un jove exemplar de sols cinc mesos, propietat del president de l’associació, José Santamaría.

El proper diumenge es realitzarà l’última activitat del II Trofeu de la fira amb el tradicional dinar de colombaires i autoritats que conclourà amb la subhasta dels coloms i la darrera solta que començarà a les 8 de la nit. A les 22.00 hores lliurament de premis i trofeus.

702 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!