Ja estan en funcionament les noves parades de la línia Pego-Oliva-Gandia

Els ciutadans i ciutadanes de Pego compten des del passat dilluns de 5 noves parades d’autobús. Així no caldrà que tothom que utilitze aquest transport públic s’haja de desplaçar fins al centre de salut per a agarfar-lo o deixar-lo. L’alter de Pau, el Carrer Murla, Sant Joaquim, el col•legi Pérez Ramos, i l’avinguda d’Alcoi són les noves ubicacions. Ja fa uns mesos que es va anunciar, des de l’ajuntament de Pego, l’acord al que s’havia arribat amb l’empresa que gestiona la línia regular d’autobús entre Pego, Oliva i Gandia. L’acord implica l’ampliació del nombre de parades que existeixen al municipi, que fins ara només era una oficial; el que suposava que tots els usuaris s’hagueren de desplaçar fins al Passeig del Clot. Des del dilluns 25 de juny, aquest conveni ja és una realitat.

A partir d’ara, aquelles persones que utilitzen la línia regular d’autobús entre Pego, Oliva i Gandia i viceversa, compten amb cinc parades més. Així el transport públic s’aproxima a la ciutadania. Les noves parades, que ja estan construïdes, es troben als següents carrers: L’alter de Pau, Murla, Sant Joaquim, col•legi Pérez Ramos i Avinguda d’Alcoi.

Els horaris de pas no canvien. Tot i que els usuaris i usuàries hauran de tenir en compte que per cada parada passarà uns minuts més tard de la primera parada, variació que dependrà de la distància. Carmelo Ortolà, alcalde del municipi, recomana que la gent es guie per l’horari que s’assenyala des del principi per a no perdre el servei. Assegura també, el primer edil, que aquesta ampliació del servei de transport públic és una primera fase d’aproximació a la ciutadania però que ja s’està intentant crear una xarxa interurbana que entraria en funcionament en els propers anys, sense definir dates.


694 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!