Assassinat per violència de gènere a la Marina Alta

Més concretament a Orba. Presumptament un alemany de 53 anys d’edat s’ha lliurat a la policia d’Alemanya i ha confessat que havia assassinat la seua dona, també alemanya de 69 anys a Orba, on vivien des de fa aproximadament un any.
La violència de gènere colpeja la Marina Alta només encetar-se el 2015. Esta passada matinada, sobre les dues, unitats de la Guàrdia Civil de Pedreguer i El Verger complien l’ordre cursada per Interpol i trobaven el cos d’una dona en l’habitatge indicat per un ciutadà alemany en una comissaria d’aquell país. Es confirmava el relat que havia traslladat eixe individu, de 53 anys, ahir diumenge, lliurant-se en una comissaria alemanya i confessant haver assassinat la seua dona a Orba, deixant allí el cos.

El cadàver de la dona, el nom de pila de la qual era Gisela, malgrat que inicialment les informacions apuntaven a una mort “amb signes de violència”, fonts de la Guàrdia Civil han afirmat al migdia, que no presentava ferides físiques o sang que feren pensar en una mort a cops, per exemple. Les causes, per tant, estan pendents del resultat de l’autòpsia. Fonts judicials han subratllat que no existien antecedents de violència sobre la dona, que segons els primers indicis, podria haver mort escanyada. En les properes hores se li practicarà l’autòpsia a la dona.

Encara que va ser el jutjat d’instrucció número 2 de Dénia, en funcions de guàrdia, el que va procedir esta matinada a l’alçament del cadàver, és el número 1 de violència d’aquesta mateixa ciutat el que investiga esta mort violenta, la segona que es produeix a la província d’Alacant en el que va d’any després d’una altra esdevinguda a Elx. Lògicament, el presumpte agressor roman detingut a Alemanya.

767 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!