Aromes a cirera en els vins

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Pego ha presentant la primera d’una sèrie de jornades per a promocionar els productes de la zona d’influència de la localitat. Per la temporada en què estem, el producte elegit és la cirera combinada amb el vi. La jornada es realitzarà el proper divendres, 6 de juny. Encara és aviat, perquè falten més de tres setmanes perquè es produisca la jornada “Els aromes a cirera en els vins”, que es realitzarà el proper divendres, 6 juny de 2008, a la Casa de Cultura de Pego, des de les 11 del matí a les 2 de la vesprada aproximadament. Tot i això aquesta jornada ha sigut feta pública avui perquè amb el seu anunci també s’ha encetat el període d’inscripció.

La iniciativa arriba des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Pego, explica la tècnic de turisme, Mari Nieves Mayor, amb l’objectiu de donar a conèixer els beneficis de la cirera i la seua combinació amb el vi. El que es pretén amb la jornada és transmetre la cultura del vi amb paraules senzilles perquè asseguren, “el vi no és més que un món de sensacions per a qui el percep”.

La jornada “Els aromes a cireres en els vins” s’inaugurarà a les 11 del matí del divendres, 6 de juny, a la Casa de Cultura de Pego. A continuació tindrà lloc el col•loqui “Les cireres i els aromes en els vins” on intervindran Sebastien Boudon, enòleg i director tècnic del Celler Heretat de Cecília (Novelda) i Marcos Simón, president de la cooperativa de cireres “Muntanya d’Alacant”. Cap a la una del migdia es realitzarà un tast comentat d dos vins i es degustaran cireres. Mitja hora més tard tindrà lloc la clausura de la jorada.

La matrícula és gratuïta. Tanmateix les persones interessades en assistir a aquesta jornada hauran de passar per la Tourist Info de Pego i Les Valls per a inscriure’s, ja que l’aforament és limitat.

La tècnic de turisme explicava que aquesta serà la primera d’una sèrie de jornades que es duran a terme al llarg de l’any a Pego per tal de promocionar determinats productes característics del municipi i de la zona. Apuntava a l’arròs i la taronja, entre d’altres.663 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!