Aprofundint en la reproducció assistida

Demà dijous a les 8 de la vesprada i a la Casa de Cultura es realitzarà una xerrada sobre aquesta matèria organitzada per Acció Urgent, que dins la seua formació contínua en temàtiques alternatives han decidit realitzar fins a tres xerrades de portes obertes per a tot el poble. La primera correrà a càrrec dels doctors de l’Institut de Reproducció de la Marina Alta. Els problemes per a concebre fills són cada vegada més generalitzats, és per això que Acció Urgent ha cregut important ampliar informació sobre aquest tema que està a l’ordre del dia de tots els països que conformen la Unió Europea i Pego no s’escapa a aquest fluix general.

Dins els objectius d’Acció Urgent, explicava la seua presidenta, Lucía Lloret, està formar el seu voluntariat de la millor manera possible i amb el més ampli ventall de matèries. És per això que l’organització, al capdavant de la qual està Xelo Dominguis, ha decidit dedicar les seues tres primeres xerrades a la reproducció assistida (aquest dijous a les 8 de la vesprada), la “naturopatia” (el dijous 28 de juny) i “l’atenció bàsica front al part imminent” (el 7 de juliol).


La primera xerrada se celebra demà, dia 7 de juny a les 8 de la vesprada a la Casa de Cultura i versa, com ja hem comentat, sobre la problemàtica de moltes parelles per a poder tenir fills. Els encarregats d’explicar tot això seran el doctor Francisco Romero, ginecòleg, la doctora Antonia Gonzàlez, biòloga i el doctor Fernando Hernández, també biòleg. Tots ells treballen a l’Institut de Reproducció de la Marina Alta, més conegut com a Irema. Durant la xerrada explicaran totes les tècniques que fan servir, des de l’inseminació artificial fins a la donació d’ovuls, i també com es duu a terme l’estudi de la parella a tractar.

A Irema l’èxit els acompanya i tot i que fa poc temps que caminen en el món de la reproducció assistida els seus resultats no poden ser més satisfactoris, com expressava la doctora González, que explicava que ja han nascut cinc xiquets en l’any que porten treballant.


La doctora González assegura que la reproducció assistida està cada vegada més present en la societat i és per això que aconsella a tothom que s’aprope a la conferència que estarà recolzada per fotos i vídeos divulgatius del com es treballa al laboratori.

442 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!