Aplec de Danses i la Trobada de Boixets de Teulada

Més de dos-centes persones participaran en l’Aplec de Danses i la Trobada de Boixets de Teulada. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Teulada ha organitzat per a este cap de setmana les VII Jornades de Cultura Popular. Entre el dissabte i el diumenge se celebraran la sexta edició de l’Aplec de Danses Tradicionals i la quint Trobada de Boixets, en els que es preveu l’assistència de més de 200 participants de distints municipis del País Valencià.

Estes activitats s’inclouen en les estratègies de l’Agenda 21 Local, en el seu apartat de sostenibilitat social i cultural, amb la finalitat de preservar la identitat cultural.

El VI Aplec de Danses Tradicionals tindrà lloc el dissabte a les 22.30 hores en el saló d’actes de la Casa Municipal de Cultura, on es donaran cita el Grup de Danses de Vilanova i la Geltrú i el de Teulada. El diumenge, de 10 a 14 hores, es concentraran en la plaça de l’Ajuntament més de 200 persones especialistes en randa de boixets procedents de municipis valencians i de la província d’Alacant.
454 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!