Al Pont de la Constitució tornen les rutes teatralitzades per Pego i la Marjal

La teatralitat de les rutes condimenta les visites i les fa més atractives, tant per a adults com per a menors. És una oportunitat per a conèixer llocs comuns per als pegolins i pegolines i llocs nous per als turistes amb una perspectiva més lúdica, però igualment rigorosa amb la història i la natura. Les persones interessades a assistir poden reservar plaça a l’oficina de Turisme de Pego i Les Valls. Després de l’experiència d’aquest estiu l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls ha decidit tornar a reeditar les rutes teatralitzades pel centre històric de Pego i pel Parc Natural de la Marjal de cara al pont de la Constitució. I és que explicava la tècnica de turisme, Mari Nieves Mayor, que aquest tipus de rutes són ideals per a les famílies, ja que donen l’oportunitat de conèixer els indrets més rellevants del poble de Pego i de la Marjal, des d’un punt de vista més lúdic i distés, sense deixar la rigorositat històrica i natural, però, es podria dir que en les rutes teatralitzades, aquesta rigorositat es disfressa.

A la ruta teatralitzada pel centre històric, que tindrà lloc el dissabte 5 i el dilluns 7 de desembre, es visitarà la Casa de Cultura, accedint al Museu Etnològic, l’Església de l’Assumpció, la Capella de l’Ecce-Homo i el Convent dels Franciscans. La gent es trobarà a la Plaça de l’Ajuntament per a iniciar el recorregut marcat. El preu per poder realitzar la ruta teatralitzada és de 6 euros per als adults i 3 euros per als menors d’entre 5 i 14 anys.

Pel que fa a la ruta teatralitzada pel Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva, es realitzarà diumenge 6 i dimarts, 8 de desembre a les 11 del matí i s’eixirà des de l’Oficina de Turisme de Pego per a visitar la Muntanyeta Verda, el Riu Bullent, el Salinar, els camps d’arròs i una passejada pels caminals que mostren clarament la botànica autòctona de l’aiguamoll, serà en aquest tram de la ruta teatralitzada, que té una durada d’unes dues hores, quan es faça una introducció a la botànica local. El preu per a assistir a la ruta és de 5 euros per als adults i 2’50 per als menors d’entre 5 i els 14 anys.

Les persones interessades a assistir a aquestes rutes teatralitzades s’han de posar en contacte amb l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls al telèfon 96 640 08 43. La tècnica de turisme recomana fer les reserves dos dies abans dels dies de ruta. A més també adverteix que per a totes les activitats es requereix un mínim de persones perquè arriben a desenvolupar-se.

611 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!