Ahir començà la vacunació massiva en les instal·lacions del pavelló cobert

Personal del Centre de Salut de Pego, Acció Urgent i la Regidoria de Sanitat coordinaren el dispositiu per a la primera jornada al pavelló cobert Ausiàs March, en la qual s’inoculà menys vacunes de les que s’esperava per al primer dia de vacunació massiva. Segons el personal sanitari, s’havia citat a un total de 109 persones i és que, hi havien arribat menys dosis de les previstes. La distribució és el que està marcant el ritme de vacunació, de fet, a Pego i a la resta de la comarca dilluns es va haver d’ajornar l’inici d’aquesta vacunació massiva per la falta de vials. Escoltem a la regidora de Sanitat, Alicia Siscar.


Carlos Seresola, de 59 anys, era la primera persona en rebre la vacuna al pavelló i es mostrava amb moltes ganes de ser immunitzat.


Vicente Sala era el segon de la llista i ens contà la seua experiència amb la inoculació.


El personal sanitari manifestà que aquesta primera jornada estava sent més tranquil·la del que esperaven perquè fins al moment al Centre de Salut de Pego s’estava vacunant a unes 300 persones per dia. Confiaven en què al mes de juny arribaran més vials i es podrà aprofitar les instal·lacions del pavelló per a agilitzar el ritme d’immunització de la població de Pego.

A més de a Pego, ahir es va iniciar la vacunació massiva en altres 9 municipis de la comarca, com són Benissa, Calp, El Ràfol, El Verger, Gata de Gorgos, Ondara, Pedreguer, Teulada-Moraira i Xàbia.

770 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!