Agustín Almodóbar: «El vot del PP és el vot de la serietat, el vot de la responsabilitat»

El nº3 de la candidatura alacantina al Senat pel PP va visitar ahir Pego per a convèncer els pegolins i les pegolines que un nou govern popular donarà «estabilitat, tranquil·litat a l’exterior perquè puguen tornar les inversions, per a poder continuar en la creació de llocs de treball i en la millora de l’economia que és el que estem veient».
Ahir dijous, dia de mercat a Pego, es va desplaçar fins a la localitat el candidat nº3 al Senat per la província d’Alacant del PP, Agustín Almodóbar que ja va visitar Pego fa unes setmanes enrere per conèixer de primera mà el cicle de l’arrós que es cultiva al Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva. En esta ocasió, però, ho feia en la primera setmana de campanya electoral. Desvelava Agustín Almodóbar que la popular pegolina Ana Ortolà és suplement en eixa candidatura del PP al Senat per Alacant.

Així, durant la visita d’ahir Agustín Almodóbar va estar explicant als pegolins i les pegolines el que el PP ha fet durant els quatre anys de legislatura i «el per què de la repetició de les eleccions», sense oblidar-se de demanar-los «el vot per al PP perquè necessitem un govern que done estabilitat, que done tranquil·litat a l’exterior perquè puguen tornar les inversions, per a poder continuar en la creació de llocs de treball i en la millora de l’economia que és el que estem veient» i per a donar suport a esta idea, el candidat al Senat afegia que tenen «totes les dades a favor, dades que estan donant-nos la raó en què totes les mesures i les reformes fetes són les adequades i és necessari continuar en eixa línia», defensava Almodóbar.
L’escenari que pot esdevenir després del 26J té dos possibles escenaris per al candidat alacantí, «o tindrem un govern del PP o tindrem un govern de no sabem la suma de què, radical, del nou comunisme» i esta segona opció, en opinió de Agustín Almodóbar, «al nostre país no li convé en estos moment que estem despegant, que estem millorant l’economia i s’estan creant llocs de treball».

Explicava el fins ara senador popular per la província d’Alacant que des del Senat el PP pot «impulsar mesures perquè es puga reconèixer Pego com a productor d’arròs […] i impulsar la millora de la competitivitat d’este producte o millorar qualsevol dels temes que puguen preocupar als veïns i les veïnes de Pego i de tota la comarca». Qüestions com, apuntava Almodóbar, «problemes d’accessibilitat, carreteres, l’important projecte que es vol posar en marxa, desbloquejar, que és el tren de la costa que pot vertebrar les dos Marines a la província d’Alacant».

Ressaltava també el popular Agustín Almodóbar com d’important és per a Pego i per a la Marina Alta en general «garantir el subministrament d’aigua». Des del PP tenen molt clar que «cal impulsar mesures que puguen garantir eixe subministrament» contràriament al que ocorre en la resta de partits que, segons apuntava el candidat al Senat pel PP, «no es definixen clarament i no sabem el que pensen en este sentit».

En l’àmbit turístic, el fins ara portaveu popular al Senat de la Comissió de Turisme, assegurava que «volem impulsar eixe reconeixement del Turisme com a autèntica prioritat política, com a política d’Estat i això també li afecta a Pego amb els seus atractius».

Concloïa Agustín Almodóbar que el PP té com a objectiu «continuar treballant per a aconseguir tenir en 2020, 20 milions d’espanyols fent faena el que garantix, a la fi, pensions, un sistema educatiu en condicions, sanitat». I el més important dins l’acció de govern del PP i que vol continuar impulsant és «la política d’ocupació» per això demanava Almodóbar el vot per al PP el 26J, perquè «és el vot de la serietat, de la responsabilitat».


738 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!