El candidat socialista al Congrés, Herick Campos, reivindica les obres d’accés de Pego al mar de la N-332

Denunciava que «la Direcció General de Carreteres ha passat d’invertir 87,3 milions d’euros, amb el Govern del PSOE, a poc més de 38 milions d’euros, un 56% menys». El secretari general dels socialistes pegolins va recolzar la visita a l’encreuament de l’Hostal de Sant Jaume demandant que els pegolins i les pegolines «necessitem que este punt estiga solucionat, per seguretat i per benestar econòmic», concloïa.
El candidat socialista al Congrés dels Diputats per la província d’Alacant, Herick Campos, va recórrer ahir de matí la N-332 des de Calp fins Pego, per a denunciar «l’abandó que té, amb el PP, la nacional 332 on les actuacions han sigut mínimes i les inversions, per tant, també» perquè des del PSOE veuen estes obres «vitals per a la comarca de la Marina Alta i per a la Comunitat Valenciana, en general» i lamenten que el PP no ha fet «ni un mer manteniment» de les mateixes el que «provoca un gran malestar entre la ciutadania», en alguns casos des de fa dècades.

En el recorregut, el candidat socialista ha anat detenint-se en els llocs on haurien d’estar construïdes obres viàries de gran importància i que estan per escometre, junt amb els portaveus municipals de Calp i Benissa, Santos Pastor i Manolo Juan, així com amb l’alcalde de Pego i secretari general socialista del municipi, Enrique Moll.

A la primera parada del candidat socialista, a Calp, Herick Campos ha criticat que «el govern local, en compte d’instar al Govern d’Espanya a fer les rotondes oportunes, trau diners d’una subvenció de Diputació que es podria a destinar a altres municipis o al mateix municipi, per a fer una cosa que li correspon al Govern de Rajoy».

En la següent parada, a Benissa, Campos ha testimoniat com l’obra de la variant N-332 que hauria de treure el trànsit de l’interior de la població «està parada», tot i que, afirmava, «el PP va prometre que l’acabaria i ací està, sense acabar».
L’última parada del candidat socialista al Congrés dels Diputats per la província d’Alacant, Herick Campos, va ser a l’Hostal de Sant Jaume, a l’encreuament que els pegolins i les pegolines més usen per a accedir al mar, tant a la part d’Oliva com a la de Dénia. Destacava Campos que «la necessitat de donar un nou accés a Pego que, tot i haver tingut el Govern un projecte ja elaborat, no ha realitzat». Explicava Campos que això s’ha degut «a què han reduït un 33% la partida pressupostària per a la conservació de la N-332 en la província d’Alacant, és a dir, que s’ha passat de 16,2 milions d’euros en 2011, any en plena crisi del govern socialista —apuntava Campos—, 10 milions d’euros en 2016 que, en teoria estem eixint de la crisi».

També donava xifres d’inversió en seguretat vial, motiu pel qual «seria necessari invertir en l’encreuament de la N-332 que dóna a Pego accés a la mar», explicava Herick Campos qui informava que «de 5,5 milions d’euros en 2011 es va passar el 2012 a només 130.000€, en 2013 hi va haver 285.000€», el duia a concloure al candidat socialista que hi hagut «poca inversió en seguretat vial».
Com a valoració general de la província d’Alacant Herick Campos resumia que «la Direcció General de Carreteres ha passat d’invertir 87,3 milions d’euros, amb el Govern del PSOE , a poc més de 38 milions d’euros, un 56% menys». Per a concloure, el candidat al Congrés sentenciava que «si s’haguera mantingut l’esforç inversor de l’injuriat Zapatero es podria haver fet abans l’accés a Pego, la circumval·lació de Benissa i la travessia de Calp» i és per això que demanava un «sí», «un sí al partit socialista, un sí a reprendre les inversions en la Marina Alta, a què torne a ser una prioritat política i a què realment la N-332 tinga el manteniment i les condicions que es mereix». A més va recordar el candidat socialista al Congrés que «demanem que l’AP-7, a partir de 2019, siga gratuïta».

El secretari general dels socialistes de Pego, també alcalde del municipi, Enrique Moll es va desplaçar ahir a l’Hostal de Sant Jaume per unir-se a les reivindicacions del candidat al Congrés per Alacant del PSOE, Herick Campos. Moll va recordar que eixe encreuament «està catalogat com a punt negre pels accidents i els morts que ha tingut». Així mateix va reivindicar que el projecte «es va començar amb un govern socialista i no s’ha dut mai a terme».
Enrique Moll va recordar que «el projecte està ahí. Ens van prometre, en una reunió que vam mantindre fa sis o set mesos, que anava a fer-se. Vam veure un principi d’amago per començar les obres. S’han paralitzat» i, avançava que la Direcció Territorial de Carreteres està comunicant-los que «potser els modificats poden costar més que el projecte», un aspecte que criticava el socialista local «sempre passa amb totes les obres que duen a terme des del PP. Sempre costen més les obres del que es van valorar».

Demandava el socialista Enrique Moll que «d’una vegada per totes en garantisquen la seguretat a la població de Pego perquè és un punt d’accés a les platges de les Deveses i Les Marines d’Oliva i Dénia, és una via d’ingressos per a la població perquè passa pel mig del Parc Natural i, per tot això necessitem que este punt estiga solucionat, per seguretat i per benestar econòmic», concloïa.
917 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!